- Член од
- 11 јануари 2020
- Мислења
- 561
- Поени од реакции
- 4.520
blago tebiDoci ce doba, verovatno, i svima da se objasni, a ja se moram pohvaliti da mi je evo, nakon desetak godina, neko nesto tako dao i objasnio, pa nek crknu dusmani !
Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške
Ovima što nemaju postova već samo špijuniraju ni jednom neću poslati
za snalažljive, a kojima je notepad++ nepoznat, može SVE obični notes , opcijom menjajLjudi nema tu neke velike pameti
Xeny+ Fidller=macovi, ma brdo macova bez skupog configa bez uvlacenja nekima u guzice bez samosazaljenja bez da molite nekoga za listu
Ah zaboravio sam treba vam i notepad
pitati je dozvoljeno a da li ces dobiti odgovor zavisi od situacije...ma neda tu nitko nista dzaba pitati
nekad tučeš sa proxy, a nekad(češće) bez proxy, to hoćeš da pitaštko od vas skena sa openbulletom?
Ja imam par postovaImam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške
Ovima što nemaju postova već samo špijuniraju ni jednom neću poslati
ma piši kako hoćeš ovdje svi znaju sveХочетсја что-нибудь написать но не знају болгарскиј јазык. Кто из вас знает русскиј, украинскиј или румынскиј??
пиши,,на руском,,ето македонски форум,,,не болгарскиХочетсја что-нибудь написать но не знају болгарскиј јазык. Кто из вас знает русскиј, украинскиј или румынскиј??
Nestrpljiv si ko mlada prvu bracnu noc jebotema neda tu nitko nista dzaba pitati