- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
mogo bi se sa vama dvojicom bara bara, al sa kilažom105kg 185cm
mogo bi se sa vama dvojicom bara bara, al sa kilažom105kg 185cm
Nekad je sutnja...Zlato!Nisam znao da ovaj podforum prati toliko članova dok ne objavih ovaj javni poziv za upute za skeniranje
A što se opržih braćo mila
Istina, potpisujem.Ne znam bas brate, i nije bas tako, recimo ja gledam na STB vec par meseci neke servere sa istom mac adresom, lik uredno produzava, o ART da me pricam. Meni je stabilniji STB od m3u, sto se rice trajanja lista, bar meni.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
180cm 102kg105kg 185cm
ih, ti si ko grana105kg 185cm
Neke servere je definitivno bolje gledati u stbemu. Ali, misli da se pitanje kolege odnosilo na datum isteka liste, koji je isti bilo da gledaš MAC ili povučeš listu iz tog MAC-aNe znam bas brate, i nije bas tako, recimo ja gledam na STB vec par meseci neke servere sa istom mac adresom, lik uredno produzava, o ART da me pricam. Meni je stabilniji STB od m3u, sto se rice trajanja lista, bar meni.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Relativno si u pravu, ali se zna desiti da lista promeni u/p a mac jos uvek radi.Neke servere je definitivno bolje gledati u stbemu. Ali, misli da se pitanje kolege odnosilo na datum isteka liste, koji je isti bilo da gledaš MAC ili povučeš listu iz tog MAC-a