Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ovo je jedini moj nick drugi nemam ! Koliko godina imam nije bitno , pa da imam i 10 nisam glup koliko ti sa tvojih preko 50 .Reci cu ti jednu stvar ne mozes sa mnom tako ,uzmi se u pamet i prestani da pretis ljudima . Lepo se secam jedne tvoje pretnje ovde upucene Soti kako si pretio spminjuci 90-te . Ti si toliko bolesna licnost i mislim da ti pod hitno treba psihijatar .
De ohladi, ne insinuiraj ono što nikada nije bilo rečeno, sada bi još nekome natovario nešto kako bi dali povod administraciji za ban. Srami se, to je podlo, nisko. Neću više trošiti riječi, ne zaslužuješ

zajebo si se ,oni su prijetili dsukiju i blind je rekao da ce sa ekipom kod njega ja 90 nikad nisam spominjao niti ih volim ,cak je i policija reagovala
umjesala u to .
Dokazi to sto pricas .
Ali posto ti razumes i citas samo iz slika evo dokaza sta si ti pisao . Neka administracija i ostali jos jednom vide kakav si ti necovek , i kako ti pretis ljudima . Ti si teski nacionalista i za sve sto pretis najmanje sto trebas dobiti je ban .
int.png

int1.png

Sto bil nervozen carot-sramota e car da se zakanuva.Lele kakva transformacija na carot se zakanuva so familija na covekot.Ovoj covek za zalenje e druga pomos nema za nego.I posle jas sum bil budala,videte sto pravat za mocani listi stignale do policija.Svasta ne e sekoj covek takov kako sto izgleda.ISPOD MIRA 300-VIRA UHVATILA INTERA POLICIJA HA HA.

Sto bil nervozen carot-sramota e car da se zakanuva.Lele kakva transformacija na carot se zakanuva so familija na covekot.Ovoj covek za zalenje e druga pomos nema za nego.
To je njegovo pravo lice . Preti coveku koji nesebicno pomaze ljudima na vecini foruma . I pored svega trazi da mu administracija sa Kajgane polaze racune sto je ko banovan . On mi je jasan jedino ne razumem ove koji ga naivno pored svega podrzavaju .

Ma daj koji vam je pustite internationala na miru nemojte da pravocirate ,sto ste navalili ko copor vukova pa ono pa ovo pustite coveka na miru ,dosta je bilo prepucavanja i vredjanja kome se nesvidja ima ignor i gotovo .

nemoj. podjeli svakom po dvije liste i to je to. od tvog paketa već pola neradi. stace nekom tolikee liste. jedino da ih zajebe. meni zao tih lista. previše uzimam k srcu to sve skupa. jbg zao mi. a ovo kad svi dobiju po 5000 lista je ravno uništavanju istih. a nisu ni liste neiscrpan izvor.

probao sam i tako i liste su im opet stale i onda svima moram slati ponovo ,dok provjerim po 2 liste da li su stabilne ,dok posaljem svakom po 2 trebao bi danima biti ovdje samo da saljem tako i opet ce stati ,neka napisu svi koji su i tako dobili da im je stalo ,vec su se javljali kad sam slao i po 1 konekciju i onu od 250 svima je stala , od mog paketa evo sad sam provjerio ponovo od juce od 19h do danas 16h radi tacno

u_16_i_44_skenirano_1524_su_tu_jos.jpg

mislim da je ovo puno vise od pola ako od 1600 radi 1524 liste ,5 ih je isteklo na 30.04.2017, ,ovako nastavljamo i sa turom od 5000 listi , za mene su liste neiscrpan izvor jer ih ima na milione

Последно уредено:
To je njegovo pravo lice . Preti coveku koji nesebicno pomaze ljudima na vecini foruma . I pored svega trazi da mu administracija sa Kajgane polaze racune sto je ko banovan . On mi je jasan jedino ne razumem ove koji ga naivno pored svega podrzavaju .
Sta je daglase dosadno vam na forumu serbian pa dosli ovdje da se praznite.Sad ce I FEAR uskoro biti na meti ne dopada vam se kad neko dijeli liste.Izgleda se nemozete pomirit das je KAJGANA top 1 za liste i da ovdje ima vrhunskih decki koji pomazu.Sramota sto vam daju uopste da se registrirate

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom