Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ti si pogresio profesiju trebao si otici u fotografe . Smaras tim skrinovima i stalnim kukanjem , tebi nikada niko da udovolji . Ja imam panele ja imam dobar posao ja imam dobra zivot , pa koga bre boli uvo sta ti imas . Ti bi samo jedno da niko nista ne objavi , jedino ti da budes car . Tebi ni administracija ne valja hteo bi da tebi polazu racune zasto je ko banovan , zasto nije vracen na forum itd. Sve ce to tako ici dok ljudi iz administracije ne shvate da si ti uzrok svih svadja na forumu i ne zalepe ti trajni ban kao na ostalim forumima.
ovdje već postoji fotograf na forumu a to sigurno nije INTERNATIONAL.

Druze international ne nasedaj na provokacije... Samo ignore...
Upravo tako, uzdigni se iznad toga, ne daj nikome povoda da zbog takvih provokacija zaključa temu, a što je nekima i cilj i što neki stalno zazivaju. Prisjetite se samo postova kada su hobotnice kritizirale administraciju da ne rade svoj posao, a sada kada se članovi pitaju što je sa baniranim članovima brže bolje optužuju da se hoće preuzeti forum. Jadno i providno

neprovociram se ,
adminstratori ,izjasnite se vise o cemu je rijec ,jedan kaze ok drugi kaze nije treci ja neodlucujem ,da pitamo torpeda da mu skine ban ,posto je i on u adminstraciji ,pod drugim nikom

Sto sakas pravi tvoj problem ne se raspravam so restrimeri,merak mi e samo da i vlagam vo panelite ha ha.kako sto gi ucese ti izbrisete go logot da ne ve primeti kengurceto.sliknete gi userite so mobilen ha ha.

aq0CbI1.png
[DOUBLEPOST=1493562136][/DOUBLEPOST]
Sto sakas pravi tvoj problem ne se raspravam so restrimeri,merak mi e samo da i vlagam vo panelite ha ha.kako sto gi ucese ti izbrisete go logot da ne ve primeti kengurceto.sliknete gi userite so mobilen ha ha.
da se covjeku zivot zgadi ,da dodje ovdje poslije svega

nekukam pogledaj sliku ,cvjek daje like i sretan je sto je kajgana ,dole ,i jos nesto bar pod svojim nikom ulazim u konverazcije[DOUBLEPOST=1493561478][/DOUBLEPOST]
zato sto je ostekao ban ,i sto je dosta clanova trazilo da se vrati i sto je moderator javno napisao da je sve ok ali ti s glup decko ,jesii sad napunio 17 ili si jos uvijek 16

Ovo je jedini moj nick drugi nemam ! Koliko godina imam nije bitno , pa da imam i 10 nisam glup koliko ti sa tvojih preko 50 .Reci cu ti jednu stvar ne mozes sa mnom tako ,uzmi se u pamet i prestani da pretis ljudima . Lepo se secam jedne tvoje pretnje ovde upucene Soti kako si pretio spminjuci 90-te . Ti si toliko bolesna licnost i mislim da ti pod hitno treba psihijatar .

pozdrav svima....nije me bilo par dana,pa vidim,postala je pomama za nekakvim listama....onda da i ja probam...
F.E.A.R
mogu li te liste i za mene....?

Ovo je jedini moj nick drugi nemam ! Koliko godina imam nije bitno , pa da imam i 10 nisam glup koliko ti sa tvojih preko 50 .Reci cu ti jednu stvar ne mozes sa mnom tako ,uzmi se u pamet i prestani da pretis ljudima . Lepo se secam jedne tvoje pretnje ovde upucene Soti kako si pretio spminjuci 90-te . Ti si toliko bolesna licnost i mislim da ti pod hitno treba psihijatar .
zajebo si se ,oni su prijetili dsukiju i blind je rekao da ce sa ekipom kod njega ja 90 nikad nisam spominjao niti ih volim ,cak je i policija reagovala
umjesala u to .

ti ni u vc neznas uci bez pomoci kakvi paneli ,kad si ti nekome dao listu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom