Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• Snimak ekrana (28).png
    Snimak ekrana (28).png
    328,2 KB · Прегледи: 30
Eto da ti kažem – mene si zajebao, govno jedno. Uzeo si pare pa me blokirao. Drugo, nijedna lista čim se izbaci kod tebe ne radi jedan dan. Sve liste sa više konekcija su ugašene zbog tebe, majmune jedan. Irritirani ti si čovek – čim je počelo hapšenje, plačeš ko pi*kica, kao i tvoji majmuni koji su te podržavali. Kada im daš po jednu listu, odmah prijave da li neko piše o tebi i još neko.

Koji si ti smrad. Žena ti je dobra, koliko znam – dobra pi*ka. Samo da znaš.
Slušaj dobro, bijedniče,

Prvo si mi pisao hvalospjeve, dizao me u nebesa i molio za liste – a sad laješ i izmišljaš bajke jer si frustriran što si niko i ništa. To što si promijenio ploču samo pokazuje koliko si jadan i nestabilan – klasični slučaj kompleksaša kojem treba psihijatrija, a ne forum.

Pričaš o nekakvim parama i blokiranjima – lažeš sam sebe da bi imao osjećaj da vrijediš bar nešto. Nikada mi nisi dao ni marku, niti sam ikada ikoga na prevaru blokirao. Liste su propadale jer je to priroda IPTV-ja, a ne zato što sam ja tvoj lični demon. Ali tebi je lakše izmisliti bajku nego priznati da si nesposoban i nebitan.

Uvlačiš moju ženu u priču – e, tu si dokazao da si ljudski šljam, bez obraza i dostojanstva. Samo najgori ološ spominje tuđu porodicu da bi sakrio sopstvenu bijedu.

A ono što tebe najviše odaje je nepismenost – ti ne znaš sastaviti rečenicu, ne znaš šta je pravopis, pišeš kao da te život bacio u prvi osnovne pa te izbacio na pola časa. Kad nemaš znanje, nemaš ni jezik – ostane ti samo da baljezgaš ko zadnji klošar.

Razlika između mene i tebe je ogromna: ja sam ime koje se spominjalo, a ti si niko i ništa. Ja sam ostavio trag, a ti ćeš ostati upamćen samo kao nepismena pika iz komentara, kompleksaš koji nije imao ni znanje ni mua da išta napravi u životu.

Nek je vama Bog na pomoći, ljudi. Idem i opet me nema godinu – čisto da me ne biste optuživali što vam liste ne rade cijeli život. Svašta sam ja u životu vidio, ali da Monteru ili vehabosu daš listu koja radi 3 godine pa kad jednom stane da te napadne i još pritom potpuno besplatno – to je bolest koju samo ovdje možeš vidjeti.

Najviše me “oduševio” ovaj bolesnik kiza, tj. zlocko – prvo me hvali i piše bajke dok me nema, a onda čim mu kažem da ne koristi moje ime, okreće ploču i kreće pljuvati. To samo pokazuje koliko su jadni i nestabilni likovi koji ovdje pišu.

Sve u svemu, za normalne ljude ovdje više nema mjesta – ovo je postala čista psihijatrija.
Razlika je jasna: ja sam svoje ime imao i imam, a vi ćete ostati niko i ništa – samo nepismeni komentari u dnu foruma, bez traga i bez vrijednosti.

Sad slobodno nastavite da pišete eseje o meni – bar vam život ima nekog smisla dok me spominjete.

Добри сме.
Знае ли некој кој го има изработено GoGO iptv ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom