Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
samo malo , ,vidjeclerte sikm imate posla ,cak se morala milicija umjesati , neki od vas su poznati stim ,jer u to dobili na pm , dsuki nemoze na svoj pm jer bi ti vec bilo ovdje preko 12 poruka prijtecih to je bila samo moja reakcija na sve to ,

Drug samo opusteno ,ne nasedaj na nihove pravokacije cilj je nihov kao i uvjek da te odstrane sa kajgane ,jer ti si njima trn u oku.

PS: A za sve koji kazu da je international sebican nije ista to su sve lazi i izmisljotine,ljudima kojim international veruje uvek pomaze ,ja i jos dosta drugih clanova na ovom forumu dobilo je od internationala Skener i uputu kako se skenira i hvala drug za to .

Феар супер човек си и некој не сака да разбере дека на некого ова му е само занимација а не живот. Дури и да те плаќаат тешко е да седиш да проверуваш листи и да праќаш по 2 листи на секој што ќе побара а не пак овака за безпари од чиста занимација да седиш цел ден за да ги задоволиш сите овие незаситни членови кои и да им пратиш 100 000 листи пак ќе барат при следното делење на макар и 2 нови листи. Не ми е јасно навистина како некој не можат да се задоволат со листа која е активна туку мора да се има уште и уште а сите тие имаат исти канали .
Му се восхитувам и на интернационал за неговиот ентузијазам да одговара на повеќето ,да проверува листи и да им праќа на едни те исти незаситни членови и пак на крајот ќе има по некој незадоволен кој ќе солат памет како требало да се делат листите. Еве ти еден предлог кој ќе ти ја олесни работата следниот пат, а тоа е дај му ги следниот пат на dux листите па нека тој ги сортира листите и нека им пушта по 2-3 листи на секој што ќе побара листа така ем ти ќе си бидеш растеретен а и dux ќе биде задоволен од предлогот да не се делат сите листи на секој што ќе побара листа.
Поздрав и секое добро да сите кајганџии

Prijedlog je tvoj i imas pravo na to, samo nemas u dijelu gdje se uvjetuje kome ce se liste dati.
Kako ti nije jasno da tu nema stari i mladi clanovi, da tu nema moji i tvoji, da tu nema nasi i vasi.
Svi smo jednako clanovi ovog foruma, a o osobnosti tu se ne bi trebalo raspravljati, jer i tako se ne zna tko je iza kojeg nicka.
Zato i postoje ti nickovi, a ne ime, prezime i adresa.

Kad je tako,trebao bih imati 5-10 nickova,pa da se grebem kod F.E.A.R.-a da mi šalje liste,samo da vidim da li su iste:confused::cautious::sneaky:

Nikada nije problem kod ljudi koji djele liste
problem nastaje kod oni ljudi sto prodaju liste
glava nema mnogo
ali repova ima mnogo
a ti su gori nego one glave
pa onda pocinju price prepirke i.t.d ali dok je svijeta bice takvi
zato netreba mnogo slusati i obracati paznju na takve
(ali ima stvarno i posteni prodavaca)
poslovica:
"hvala bogu kada nismo svi isti "

Ti si pogresio profesiju trebao si otici u fotografe . Smaras tim skrinovima i stalnim kukanjem , tebi nikada niko da udovolji . Ja imam panele ja imam dobar posao ja imam dobra zivot , pa koga bre boli uvo sta ti imas . Ti bi samo jedno da niko nista ne objavi , jedino ti da budes car . Tebi ni administracija ne valja hteo bi da tebi polazu racune zasto je ko banovan , zasto nije vracen na forum itd. Sve ce to tako ici dok ljudi iz administracije ne shvate da si ti uzrok svih svadja na forumu i ne zalepe ti trajni ban kao na ostalim forumima.
Daglas001
Dosta te,jucer si doso na forum i ti bi sad nesta imaoa za reci,normalno je da takvi kao ti dobiju BANN i to dozivotni,jer si ti taj koji provocira i laze ka pas.Gubi se i ostavi ljude na miru

aq0CbI1.png
[DOUBLEPOST=1493562136][/DOUBLEPOST]
da se covjeku zivot zgadi ,da dodje ovdje poslije svega
Stvarno nema obraza,nakon ovoga

Prijedlog je tvoj i imas pravo na to, samo nemas u dijelu gdje se uvjetuje kome ce se liste dati.
Kako ti nije jasno da tu nema stari i mladi clanovi, da tu nema moji i tvoji, da tu nema nasi i vasi.
Svi smo jednako clanovi ovog foruma, a o osobnosti tu se ne bi trebalo raspravljati, jer i tako se ne zna tko je iza kojeg nicka.
Zato i postoje ti nickovi, a ne ime, prezime i adresa.

Ај те молам покажи ми каде тоа јас условувам на кого да даде листи Феар,каде тоа јас посочувам стари и нови членови?
Разбирам да не го познаваш добро македонскиот јазик и само да ги разбра бројките 2 и 100000 па да си помислил дека јас мислам на членови со 2 и 100000 постови.Или пак се пронајде во тие кои и да им дадат 100.000 листи и сите да бидат различни пак при седниот пост кога некој ќе дели листи пак ќе се пријави да ги добие и тие 2-3 листи. Многу ми е жал ако не го разбирате постот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom