Hrvacka nije na balkanu ,nije kad "traktoristi imaju po 3000 tisuće eura platu".Bar je tako pisao dotični Traktorista panelrazarać (dsuki)Ma daj a ja mislio da Hrvatska vise nije na balkanu, bas cudno.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hrvacka nije na balkanu ,nije kad "traktoristi imaju po 3000 tisuće eura platu".Bar je tako pisao dotični Traktorista panelrazarać (dsuki)Ma daj a ja mislio da Hrvatska vise nije na balkanu, bas cudno.![]()
Nije baš sve u novcima...Hrvacka nije na balkanu ,nije kad "traktoristi imaju po 3000 tisuće eura platu".Bar je tako pisao dotični Traktorista panelrazarać (dsuki)![]()
Ha ha,neka pokaze racun od Banke!!!Hrvacka nije na balkanu ,nije kad "traktoristi imaju po 3000 tisuće eura platu".Bar je tako pisao dotični Traktorista panelrazarać (dsuki)![]()
Zavisi kako za kogaNije baš sve u novcima...
nesto je i u paramaNije baš sve u novcima...
Dok mozes sve racune platiti.....jebes pare.nesto je i u parama![]()
BESPLATANkoji je po vasem misljenju najbolji portal sa exyu kanalima eto i eventualno epg da ima
a nije problem naci macl,teze je naci kvalitetan portalBESPLATAN
Probaj promeni player, ili mozda drugi mac, mislim da nema geoblok taj portal.....e sad mozda su u medzuvremenu promenili to i uveli geoblok....Lista je aktivna a kanali neradu