laki1982
Pretty Womans in your town for night
kupi box i resiosi sve mukeja imam m3u kanali su tu ali nerade
mak nemogu gledati ali ako wec moram onda kupicu android box

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kupi box i resiosi sve mukeja imam m3u kanali su tu ali nerade
mak nemogu gledati ali ako wec moram onda kupicu android box
Do snova mi više nije, Želim živjet drugačije. I odijela prve klase, Ja ću obuć na se. Hoću da se samnom časte, I brkove da omaste, Prijatelji i neznanci, Domaći i stranci. Neću sitno, nije bitno, Jer je sića, za slabića. Od života mog je moto, Da dobijem loto. Po ulici tapet hoću, Kad se kući vraćam noću. Da ne bude štete I zidne tapete. Ovaj život dok ga imam, Sve od reda sebi primam. Al' me java stiska, Svu sam lovu spiska! |
Odliçno,....i zivot je loto!!!
Do snova mi više nije,
Želim živjet drugačije.
I odijela prve klase,
Ja ću obuć na se.
Hoću da se samnom časte,
I brkove da omaste,
Prijatelji i neznanci,
Domaći i stranci.
Neću sitno, nije bitno,
Jer je sića, za slabića.
Od života mog je moto,
Da dobijem loto.
Po ulici tapet hoću,
Kad se kući vraćam noću.
Da ne bude štete
I zidne tapete.
Ovaj život dok ga imam,
Sve od reda sebi primam.
Al' me java stiska,
Svu sam lovu spiska!
Dobro vam jutro dobri ljudi.
Saveda jen hant iz Ptuja ga je drzal ve je u buksiPozdrav iz Slovenije..Pozna kdo kakšen stb Slovenski portal? Da je celoten portal v slovenščini.. Hvala
kaže da je bio jeden reseler i da je u prdekani , ako nisi onaj slovenac sa bug foruma koji me davio za m3u listu javi mi se na pm daću ti jednu orginalnu odličnu slovensku listu za stb emulator inače ti si iznimka zbog dobrosusjedskih odnosa , liste više ne dajem na ovom forumu nego na naj forumu https://www.iptvpozitive.com/ne razumem...