Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako imaš wowweb ovaj skener ide sa njim (ko zna raditi ) kao prst i nokat, to što Ti govorisJe nešto što ne može postojati(to kako si objasnio, možeš li pretpostaviti koliko recimo ta Slovenija ima adresa????????????).Ali ova dva gornja alata, (traži @saskon objašnjenja upravo otkiju i dream i astre relay i mnogo toga,ali mora iskustvo)wotveb sam dobio hvala drugaru , moze li mi ko da mi negde stavi link za skidanje tog programčiča Network IP Scanne DREAM
Fisek radi kao fisek!!!-Mozda ti pomaze ako mjenjas VPN ....Ja sad probao Fisek i radi isto kao sto je "igacjaja" postirao ttp://fisek1.sveokpro.com:7990/c/Ljudi dali znate zasto neradi wise http://fisek1.sveokpro.com:7990
Dali postoji nowi server istih kanala
Fisek radi kao fisek!!!-Mozda ti pomaze ako mjenjas VPN ....Ja sad probao Fisek i radi isto kao sto je "igacjaja" postirao ttp://fisek1.sveokpro.com:7990/c/
Koja greska ti javlja?Neradi neznam zasto
Koja greska ti javlja?
Neznam za Fisek jer taj server kod mene je bio jako spor kod otvaranja ali moguce je da ima geoblokadu ukljucenu i da mozes da gledas samo sa vpn.Lista je aktivna a kanali neradu
Network / IP Scanner Shared Resources (Free)
Free network / ip scanner shared resourceswww.mylanviewer.com
pazi u hr se ide od 7 mjeseca u buksu radi njegapozz dobio sam taj skener sto sam trazio , hvala drugaru
Onda je kod slovenaca barem na kvadrat!pazi u hr se ide od 7 mjeseca u buksu radi njega
U Hrvatskoj samo raja najebe!!!pazi u hr se ide od 7 mjeseca u buksu radi njega
Ma daj a ja mislio da Hrvatska vise nije na balkanu, bas cudno.U Hrvatskoj samo raja najebe!!!
Kriminalci dobiju nagradu,,,,idu u Sabor ili postaju Ministri.
Zbog toga je Hrvatska tu gdje i je!!!
Ista Banana !!!a u Srbiji je drugacije![]()