Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можно ли е да работат тиа програмите за wifi password hacker да роботат или лага се ?

Можно ли е да работат тиа програмите за wifi password hacker да роботат или лага се ?

Лага е! Единствено можеш да кракираш WEP енкрипција ама тоа оди преку Linux и треба да знаеш што правиш, процедура е :)

Нема конкретна програма која ќе ти поможи да кракираш wifi што и да најдиш на нет е scam . Најчесто се користи backtrack и различни скрипти од типит на aircrack(како најпрост пример).
Исто зависи и од типот на енкрипција , наједноставно е WEP се друго е посложено и ти треба повеќе време и ресурси. Исто многу битен фактор е што неможиш со секоја wifi карта да кракираш.

Не се лажи со такви страници, тоа се само лажни страници.

На твитер ми беше напраено автоматски да се вклучува, автоматски нешто се исклучило и сега не ми го прифаќа стариот пасврод, а исто од телефонот можам да се вклучам.

Ме праќа на е-маил адреса, ама таму е некоја стара и не ја знам која е ... Ако може некој да ми помогне, како да го вратам твитер акаунтот

Backtrack + USB Wifi stick + WEP enkripcija = probien password vo rok od 10-15 min
E sea treba da si dovolno srecnik vo denesno vreme da najdis mreza so WEP zastita

На твитер ми беше напраено автоматски да се вклучува, автоматски нешто се исклучило и сега не ми го прифаќа стариот пасврод, а исто од телефонот можам да се вклучам.

Ме праќа на е-маил адреса, ама таму е некоја стара и не ја знам која е ... Ако може некој да ми помогне, како да го вратам твитер акаунтот
Дајте бе да ми одогвори некој, неможам без твитер :D

дечки ај бе едно прашање... дај кажете страна кај што можам да гледам он лајн македонски телевизии ОСВЕН макс тв и зулу - деновиве треба да одам во косово службено а лап топ немам па од мобилен да видам што се дешава од прилика?

Некој да помогне...Имам интернет од близоо со томсон модем и рутер од т-хоме спидпорт е сеа како да го сетирам некој степ бај степ да ми објасни ?

Сакам да пратам факс во странство, знае ли некој како да пратам. по нетов има повеќе бесплатни сајтови има ли некој праќано?

Имам нет на сите вифи уреди во околинава, само кај пцто зеза. Ќе ресетирам и рутер и модем, ќе има и по некое време ќе снема, ми дава кај конекцијата unidentified и после кога ќе го пуштам траблшутерот вика *именаконекција* doesn't have a valid ip configuration. Што е проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom