Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека прашањево е за тука. Купив нов компјутер,имам интернет преку телекабел значи со модем,приклучив се е во ред,ама кога ќе почнувам да симнувам некој фајл преку било кој internet browser компјутерот се рестартира...Чаре?? зш мнг е заебано вака...
Фала однапред

System -> Advanced -> Startup and Recovery -> одштиклирај Automatically Restart.

Ке ти даде плав екран. Запамти што пишува на него па пушти го навака.

Го наведе на BSOD да иде? :pos:
Ваљда некоја рестрикција на Виндоусот има,за дл стаена :)

Јок, вирус е

Нишо фала за помош...Сефирот неможам да го најдам во system тоа. Утре формат му мавам и ајт со здравје,бар ќе го терам долго време на раат

Го наведе на BSOD да иде? :pos:
Ваљда некоја рестрикција на Виндоусот има,за дл стаена :)

Абе коа компјутер така ти се рестартира од ништо, тоа е БСОД, ама со уклучена опција аутоматски да се рестартира, и тоа е толку брзо што само во дел од секунда ке го видиш БСОДот или ич да не го видиш.

А што е тоа БСОД?? Вирус некој? Зш јас се ми беше ок,ама симнав AviraAntiVir и одма ми најде некој вирус и не знам што му направи и од тогаш почна,заебало нешо а?
Најбоље е формат во ситуацијава?

Ај ако може некој да ми помогне прв пат ми се случува ова.Сакам да симнам нешто од рапишаре ја користам Операта како прелистувач добро симнав едно 5 дела од филмот после тоа кога сакав да го симнам шестиот дел ми вика ERROR: Please enable JavaScript.Проверив вклучено е го исклучив па пак го вклучив исти курац пробав со Мозилата исто ми вика.Му направив рестарт пак не сака.Пробам и со други фајлови од рапидшаре не сака пак иста мана.Да не имал некој проблеми овака или знае па да ми помогне или можеби е проблем со рапидшерот нешто.Фала однапред.

А што е тоа БСОД?? Вирус некој? Зш јас се ми беше ок,ама симнав AviraAntiVir и одма ми најде некој вирус и не знам што му направи и од тогаш почна,заебало нешо а?
Најбоље е формат во ситуацијава?
BSoD - Blue Screen of Death. Се појавува при харверски крах или софтверска забуна и илегална работа на некоја операција. Ова може да биде предизвикано и од вирус.
Ајде сега, формат, без firewall никаде, анти-вирусче па дури потоа нет.

А BSoD предизвикуваше и сасерот на времето, мада не во сите примери.

Ако може некој да постави линк каде што ќе можам да преведам текст од српски на македонски,да не се мачам збор по збор сам да преведувам.

Ако може некој да постави линк каде што ќе можам да преведам текст од српски на македонски,да не се мачам збор по збор сам да преведувам.
Ќе ти го преведе текстот буквално и на ништо нема да личи. Подобро почни си одколку да бараш таков програм пошо нема да ти помогне.

instalirav MSN DISCOVERY i potoa napraviv uninstall no seuste mi javuva problem koga ke uklucam MSN
help??????????

ne treba samo da go uninstaliras
treba i vo my computer pa C pa documents and setings pa all users pa aplication data i tamu ke najdes nesto povrzano so mns :) izbrisi go toa.. uninstaliraj msn to i instaliraj si od pocetok
ne bi trebalo da imas problem

ne mozam da najdam nisto povrzano so msn vo application data :(
ne treba samo da go uninstaliras
treba i vo my computer pa C pa documents and setings pa all users pa aplication data i tamu ke najdes nesto povrzano so mns :) izbrisi go toa.. uninstaliraj msn to i instaliraj si od pocetok
ne bi trebalo da imas problem

Може слики да добијам од оптички кабел поставен воздушно? Исто така и за спојниците што се користат за да се поврзат 2 оптички кабли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom