Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Princ напиша:ervo, мислам дека тој модел на адсл модем нема веб интерфејс, поинаку речено: не можеш да му пристапиш.
http://www.t-com-cg.com/fajlovi/D-Link ADSL modem DSL-360R.docErVoRuLeZ напиша:Zdravo korisnik sum na mt net max adsl plus i sea dobif free oprema modem DSL-360R no dali ima nekoj sansi da pristapam vo nekoviot admin panel ? od kade se gleda kolku kbps brzina ti pushtile downstream , upstream i drugo dali ima nekoj sansi ako znaete pishete... pozdrav
G@rfielD напиша:Ја имам еден проблем со пристапот на форумот преку Мозила. Кога ке појдам forum.kajgana.com ми се појавува прозорец кој ми вика Open with на еден фајл, не ми текнува на името. А кога ќе внесам линк од на пример Општи муабети ми отвара. Потоа кога ќе стиснам на Кајгана форум кај што е форумското стебло се појавува истото тоа Open with. Помош некој?
Ја имам еден проблем со пристапот на форумот преку Мозила. Кога ке појдам forum.kajgana.com ми се појавува прозорец кој ми вика Open with на еден фајл, не ми текнува на името. А кога ќе внесам линк од на пример Општи муабети ми отвара. Потоа кога ќе стиснам на Кајгана форум кај што е форумското стебло се појавува истото тоа Open with. Помош некој?
Ctrl+F5 ќе ви сврши работа мислам.Истото и кај мене??????
deXterche напиша:Ctrl+F5 ќе ви сврши работа мислам.
Најдете ја локална адреса (run>cmd>ipconfig/all која DHCP-то ви ја дава), шеровајте фолдери, и одкако ќе ја видете внатрешната IP адреса до вас ќе може да пристапуваат преку неа, идете пример (run>//192.168.0.1*) треба да ве однесе до компјутерот со таа IP.MkForces напиша:Еве ме и мене после некое време...
Си ставив кабелски интернет, и сега го делам со еден другар... модемот е уклучен во свичот и двајцата ние исто така сме уклучени на свичот и имаме интернет....
За да имаме интернет треба подесувањата за ип адресите, гејтвеј итн да бидат наместени на автоматски...
Е сега проблемот е што заради тоа не можи да имаме локална мрежа со другарчето, пошто сакаме да си шеруваме фајлови, итн... Ако направиме локална мрежа, тогаш интернетот се губи... дали е можно да се има истовремено и локална мрежа и кабелски интернет ?
Dexterce ne te svanav mnogu po ovaa prasanje koj dhcp?deXterche напиша:Најдете ја локална адреса (run>cmd>ipconfig/all која DHCP-то ви ја дава), шеровајте фолдери, и одкако ќе ја видете внатрешната IP адреса до вас ќе може да пристапуваат преку неа, идете пример (run>//192.168.0.1*) треба да ве однесе до компјутерот со таа IP.
*)IP адреса на дестинацискиот компјутер