Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
tosethebest напиша:
Имам проблеми со messnegerot ми јавува грешка 80048820 при конектирање плус јавува дека ми биле оневозможени keyport-овите кога ќе се уклучи оној помошникот за решавање на проблемите.

Помош!!!
да не случајно преку некој друг проблем си пробувал да се конектираш на пр. Пандион или од мобилен???

Tutkar напиша:
Помош

на која веб страна можам да закачам песна и да ја користам со линк
(нешто слично како за да закачиш слика на форумов)

www.mytempdir.com

Sakam da vlezam u online shopping stvarcic, koj sto stvarno mi treba.
Indexot na sajtot deneska e smenet, i koga probuvam da vlezam, za da ja kontroliram smetkata, mi go pokazuva slednovo:

Für den Bereich "Ihr Konto" muss Ihr Browserprogramm "Cookies" akzeptieren. Bitte ändern Sie Ihre Einstellungen

to est, za da vlezam vo Moe konto, mojot browser treba da akceptira cookies.

E sea, kako da znam jas dali Internet Explorerot moj prima cookies, i ako ne, kako da go smenam ova?
Ve molam pomognete, aman zaman

Пробај во Control Panel -> Internet Options -> Privacy табот и таму намести на медиум. Така ми е на мене. Ако пак нејќе ќе кликнеш на Sites копчето и таму ќе ја напишеш страната и ќе стиснеш Allow.
Ова би тербало да помогне.

Ве молам помагајте, имам dial-up и кога ке го конектирам на другиот компјутер појавува некој error 692. На модемот сите сијалички светат освен LINK, има драјвери инсталирано. Порано работеше ама не е користен околу 3 месеци. Ве молам помагајте побрзо зошто до утре мора да биде направено.

gale_vlae напиша:
Ве молам помагајте, имам dial-up и кога ке го конектирам на другиот компјутер појавува некој error 692. На модемот сите сијалички светат освен LINK, има драјвери инсталирано. Порано работеше ама не е користен околу 3 месеци. Ве молам помагајте побрзо зошто до утре мора да биде направено.
Control Panel->Phone and Modem Options->Modems->Properties->Modem->Dial Control->Wait for Dial tone before dialing не треба да биде штиклирано.

IsusHristos напиша:
Control Panel->Phone and Modem Options->Modems->Properties->Modem->Dial Control->Wait for Dial tone before dialing не треба да биде штиклирано.
фала, ама не беше тоа. го решив проблемот и сеа пуни со 64 хах

Имам еден проблем со SQL базата. Пишав во темата на Принц за Apache, ама не ми одговорија, изгледа ја промашив темата :) Е сега вака, ја инсталирав базата, и неможам да најдам опција за подесување на пасворд. Еве слика:
attachment.php

А која е разликата помеѓу mySQL и SQL база?

Едно мало прашање од the very silly General: Што се trackbacks? :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom