Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како можам да ставам забрана да се гледаат видео материјали во фајрфокс, како на пр. од YouTube, Myspace итн... ? Дали за тоа постои некоја програма, плугин или било што ?

pomos

Istalirav xp so sp2 na 4 pc i sega namestena e mrezata site se pingaat moze da se igra mrezno ama koga idam da vidam koj pc se vo mreza ne dava vika deka nemam dozvola!sega prasanjeto e kako da se setira toa znam deka e do sp2 ako moze da mi kazete kako pozdrav odnapred!

Добро е ја зедов хттрацк програма за да спуштам цели страни од интернет ама сега од кај да знам колку треба да чекам за да се спуштит веб страната? :) а иначе ја спуштам http://my.opera.com/ancientmacedoniansscripts/blog/ некој да не знае да ми кажит колку МБ е странава ? :)

Drugari, mozebi ova sto ke go prasam ne e za tuka..ama ima nekoj smisol so temata...
-Nekoj ako moze da najde na internet za toa kako se hranat ping pongarite :) .... mi treba za uciliste za eden proekt... ako nekoj moze toa da go najde neka pise...
Blagodaram odnapred :) :) :)

DoN DjElAtImUs напиша:
Drugari, mozebi ova sto ke go prasam ne e za tuka..ama ima nekoj smisol so temata...
-Nekoj ako moze da najde na internet za toa kako se hranat ping pongarite :) .... mi treba za uciliste za eden proekt... ako nekoj moze toa da go najde neka pise...
Blagodaram odnapred :) :) :)

Стави ме на мсн јас ке ти кажам :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Едит:
JOKE WE

Помош!
Можеби прашањево е одговорено некаде но сеа искрено ме мрзи да барам!
Сакам да ставам ИНТЕРНЕТ од ОН НЕТ, wadsl конекцијата сакаме да ја делиме 4 корисници (4 куќи), меѓу кои најголемата радалеченост е околу 300 метри, како може ова најдобро и најекономично да се изведе.
Со кабли или безжично?
И кај можам да најдам опрема?

затоа ве молам:HELP!!!

city напиша:
Помош!
Можеби прашањево е одговорено некаде но сеа искрено ме мрзи да барам!
Сакам да ставам ИНТЕРНЕТ од ОН НЕТ, wadsl конекцијата сакаме да ја делиме 4 корисници (4 куќи), меѓу кои најголемата радалеченост е околу 300 метри, како може ова најдобро и најекономично да се изведе.
Со кабли или безжично?
И кај можам да најдам опрема?

затоа ве молам:HELP!!!
Види овде

DoN DjElAtImUs напиша:
Ti ke mi pomognas na Veligden na 4-ot den...( ako go nema )
да не забегуваме од темата!
овдека се пишува за проблеми околу нетот, за проекти имаш посебна тема

Помош

на која веб страна можам да закачам песна и да ја користам со линк
(нешто слично како за да закачиш слика на форумов)

Имам проблеми со messnegerot ми јавува грешка 80048820 при конектирање плус јавува дека ми биле оневозможени keyport-овите кога ќе се уклучи оној помошникот за решавање на проблемите.

Помош!!!

tosethebest напиша:
Имам проблеми со messnegerot ми јавува грешка 80048820 при конектирање плус јавува дека ми биле оневозможени keyport-овите кога ќе се уклучи оној помошникот за решавање на проблемите.

Помош!!!
И тебе ти го препорачувам ова.
Инаку, проблемиве се појавуваат кога имаат проблеми серверите на Hotmail, па мало трпение нема да биде на одмет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom