Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ејјј исто и кај мене е...не е некој проблем голем бе, ке се одлогираш и пак ке се уклучиш и завршена работаЗошто луѓе кои се онлајн на мсн ми ги покажува како офлајн ? Кога се одлогирам и пак се логирам тогаш ми покаже дека се онлајн ?
Имам проблем со фејсбук акаунт. Во рок од една неполна недела, акаунтот беше користен во Македонија, Грција и Германија па сега откако повторно пробуваме да влеземе од кај нас, се појавува https://ssl.facebook.com/roadblock/ каде ти даваат шанса да потврдиш оти е твој акаунтот, но притоа на третиот чекор излегува Error 404 и никако неможе да се среди. Сменивме и лозинка, пробувавме алтернативи, но сеуште неуспешно.
Доколку некој знае нека напише како да го решиме проблемов. Фала многу.
Не, сигурно е проблемот до фејсбук, но дали некој има некое решение? Не верувам дека проблемот е до Error 404.
Momci edno prasanje: Ima li kaj nas internet koj moze da se koristi vo stranstvo?? Kakov saka neka e kolkava saka neka e cenata.. fala pozzz
Може ли да ставам забрана за одреден сајт на опера??? јутјуб сакам да го забранам... да неможе да се отвара...