ејјј исто и кај мене е...не е некој проблем голем бе, ке се одлогираш и пак ке се уклучиш и завршена работаЗошто луѓе кои се онлајн на мсн ми ги покажува како офлајн ? Кога се одлогирам и пак се логирам тогаш ми покаже дека се онлајн ?
Можеби овде ќе најдеш нешто за да го решиш проблемотИмам проблем со фејсбук акаунт. Во рок од една неполна недела, акаунтот беше користен во Македонија, Грција и Германија па сега откако повторно пробуваме да влеземе од кај нас, се појавува https://ssl.facebook.com/roadblock/ каде ти даваат шанса да потврдиш оти е твој акаунтот, но притоа на третиот чекор излегува Error 404 и никако неможе да се среди. Сменивме и лозинка, пробувавме алтернативи, но сеуште неуспешно.
Доколку некој знае нека напише како да го решиме проблемов. Фала многу.
А да не е постапката како и при отварање на нов акаунт, по е-маил треба да добиеш регистрационен код? (можеби сте пробале, но ете да прашам)Не, сигурно е проблемот до фејсбук, но дали некој има некое решение? Не верувам дека проблемот е до Error 404.
Ако не ти смета да плаќаш 1000 денари од минута, има.Momci edno prasanje: Ima li kaj nas internet koj moze da se koristi vo stranstvo?? Kakov saka neka e kolkava saka neka e cenata.. fala pozzz
The Hosts File And What It Can Do For YouМоже ли да ставам забрана за одреден сајт на опера??? јутјуб сакам да го забранам... да неможе да се отвара...