Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Де кажете ми каде има неограничени интернет пакети:vozbud:(малку е глупо прашањето:kesa:)

Де кажете ми каде има неограничени интернет пакети:vozbud:(малку е глупо прашањето:kesa:)

Сите се неограничени во Download. Само после одреден број на симнати GB ти се намалува брзината.

Сите се неограничени во Download. Само после одреден број на симнати GB ти се намалува брзината.
Тоа и баба го знае:tapp: Зборот ми беше неограничен без намалување на брзини и без доплаќање:toe:

Тоа и баба го знае:tapp: Зборот ми беше неограничен без намалување на брзини и без доплаќање:toe:

Епа друг пат убаво постави го прашањето. Инаку нема такви, секаде ти намалуваат брзина. И таму каде што пишува дека не намалуваат (Телекабел, Кејблтел) после 100-150 GB ти намалуваат брзина, ако не и порано.

Епа друг пат убаво постави го прашањето. Инаку нема такви, секаде ти намалуваат брзина. И таму каде што пишува дека не намалуваат (Телекабел, Кејблтел) после 100-150 GB ти намалуваат брзина, ако не и порано.

Почнале Телекабел да намалуваат брзина???
Немам приметено јас а идам преку 200 редовно.

Го поврзувам лаптопот со кабелски модем, thompson од Cabletel. Ама нејќе да се конектира. Го инсталирав драјверот, и кога ќе го поврзам кабелот ми вика unidentified network. Што е проблемот?

Има во Телекабел неограничен интернет со добра брзина и не поскалм од 600-700 денари?:vozbud:

Абе има некој онлајн шоп што испорачува РАЗЕР продукти во македонија.?

Има во Телекабел неограничен интернет со добра брзина и не поскалм од 600-700 денари?:vozbud:

Сакаш да се е*еш, нејкеш да ти влезе. Убавите нешта во животот коштаат пари. Што поубаво, тоа поскапо. Нема интернет од соништата за 700 денари.

Абе има некој онлајн шоп што испорачува РАЗЕР продукти во македонија.?

www.nevada.com.mk - имаат нешто Разер на лагер, а можат да ти нарачаат што сакаш од нивните производи.

Сакаш да се е*еш, нејкеш да ти влезе. Убавите нешта во животот коштаат пари. Што поубаво, тоа поскапо. Нема интернет од соништата за 700 денари.
Го знам тоа дека е така, само прашав да не има случајно нешто вакво:toe:

абе денес катастрофа ми е нетов од Т-мобиле, и вие да не имате ваков проблем?

знам нешто збореа вчера имале некој дефект и во телефонијата... дали е од тоа :toe:

Street address, P.O. box, company name, c/o шо требит тоцно овде да напишам плис помагајте???(шо значит П.О бокс и она Ц/о

Jas poima nemam kaj da go postavam prasanjeto no me interesira kako mozam da sledam tv preku internet?Ima ZULU klik i gledaj ama ne funkcionira ponekogas i me nervira.

zdravo na site.
imam mreza od 4 kompjuteri i me interesira dali ima programa so koja bi mozel da imam uvid na ostvareniot soobrakaj na sekoj kompjuter posebno ako nema takva barem nesto slicno .
pozdrav

:tv:

Како да поврзам 2 компјутери на 1 модем? Имам на главниот компјутер модем, сакам да го ставам и лап топот на истиот модем, имам кабел, ќе го поврзам, ќе пишам IP и останатите бројки и нема сигнал. Чаре?

п.с. edubuntu е, не е Windows

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom