Сите се неограничени во Download. Само после одреден број на симнати GB ти се намалува брзината.Де кажете ми каде има неограничени интернет пакети(малку е глупо прашањето:kesa
Тоа и баба го знае Зборот ми беше неограничен без намалување на брзини и без доплаќањеСите се неограничени во Download. Само после одреден број на симнати GB ти се намалува брзината.
Епа друг пат убаво постави го прашањето. Инаку нема такви, секаде ти намалуваат брзина. И таму каде што пишува дека не намалуваат (Телекабел, Кејблтел) после 100-150 GB ти намалуваат брзина, ако не и порано.Тоа и баба го знае Зборот ми беше неограничен без намалување на брзини и без доплаќање
Почнале Телекабел да намалуваат брзина???Епа друг пат убаво постави го прашањето. Инаку нема такви, секаде ти намалуваат брзина. И таму каде што пишува дека не намалуваат (Телекабел, Кејблтел) после 100-150 GB ти намалуваат брзина, ако не и порано.
Сакаш да се е*еш, нејкеш да ти влезе. Убавите нешта во животот коштаат пари. Што поубаво, тоа поскапо. Нема интернет од соништата за 700 денари.Има во Телекабел неограничен интернет со добра брзина и не поскалм од 600-700 денари?
www.nevada.com.mk - имаат нешто Разер на лагер, а можат да ти нарачаат што сакаш од нивните производи.Абе има некој онлајн шоп што испорачува РАЗЕР продукти во македонија.?
Го знам тоа дека е така, само прашав да не има случајно нешто ваквоСакаш да се е*еш, нејкеш да ти влезе. Убавите нешта во животот коштаат пари. Што поубаво, тоа поскапо. Нема интернет од соништата за 700 денари.