Internazionali BNL d'Italia - Rome 2012

Кој ќе биде шампион во Рим 2012?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 9 32,1%
  • Рафаел Надал

Гласови: 10 35,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 6 21,4%
  • Енди Мареј

Гласови: 1 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Жо-Вилфред Тсонга

Гласови: 2 7,1%
  • Томаш Бердих

• Јанко Типсаревиќ

• Некој друг (ќе наведам во коментар кој)

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Која мизерија од опрема на Новак, изгледаше мизерно..

Изенанден сум како Томич успеа да му направи бејк на Ноле на земја, nice. Генерално добар меч со атрактивни поени, но и падови во калитет, и пред се длабоки и агресивни удари, worth it.
Ее сеа, не се фаќај за опремата:) , на мене до сеа оваа ми е најдобра опрема што ја носи, ретко некој да имал таква опрема во повеќе бои.. две највеќе, а ова малце е подруго и за мене поинтересно.
Само ќе видиме до кога ќе ја носи опремата на италијанците, се шпекулираше дека ќе потпишува со најк.
И за добивањето на гем на сервис на Новак од страна на Бернард, па мислам и очекувано е тоа, се работи за прв негов меч и не се сфаќа баш сериозно низ целиот меч, башка и кога му го зема гемот веќе беше решен сетот.

L

Löwe

Гостин
Ее сеа, не се фаќај за опремата:) , на мене до сеа оваа ми е најдобра опрема што ја носи, ретко некој да имал таква опрема во повеќе бои.. две највеќе, а ова малце е подруго и за мене поинтересно.
Само ќе видиме до кога ќе ја носи опремата на италијанците, се шпекулираше дека ќе потпишува со најк.
Оваа ако ти е најубава, бравос ;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.493
Аууу најдобрата? :D

А што ќе кажеш за онаа цела црна што му беше? светкава што беше, (со црвено нешто ако не се лажам) тоа е единствената опрема која личи на нешто досега од све што сум ја видел на Џокович, треба да учат малце другиве брендови од Најк (опремата на Федерер) што значи квалитет на изработа и осет за дизајн :cuc:

И за Надал дизајнираат Најк, ама кај него претеруваат со боите.....зелено, помаранџесто, розево, WTF?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Оваа ако ти е најубава, бравос ;)
Јебига, те глочка што се боите на Србија на маичката :)
Да беше некој македонец со такви риги на маичката друг ќе беше муабетот.
Не се фаќај како слеп за стап секогаш.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 22:26 ---
Аууу најдобрата? :D

А што ќе кажеш за онаа цела црна што му беше? светкава што беше, (со црвено нешто ако не се лажам) тоа е единствената опрема која личи на нешто досега од све што сум ја видел на Џокович, треба да учат малце другиве брендови од Најк (опремата на Федерер) што значи квалитет на изработа и осет за дизајн :cuc:
Секој си има вкус, мене ми е интересна, можеби не најдобра, ама ете првпат овака гледам некој тенисер што е во повеќе бои.
Кога можеше во Мадрид да се игра на плава земја, може и Новак со друга опрема.:D

L

Löwe

Гостин
Јебига, те глочка што се боите на Србија на маичката :)
Да беше некој македонец со такви риги на маичката друг ќе беше муабетот.
Не се фаќај како слеп за стап секогаш.
Аха ептен, ме глочка упм... Абе реално кажувам, не да го хејтам Новак. И сам капа му симнав пред 1 месец на Федерер за неговата опрема за земјена подлога кога излезе. Тоа го имам во еден пост во АТП општа дискусија темата. Али дека не ваља опремава од ноле, не ваља.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Направив тема за тоа што напишав неколку коментари претходно.

Еве ја темата, се' ви е објаснато таму. Доколку сте заинтересирани, кликнете " Ми се допаѓа " со цел да видиме колкава е заинтересираноста за играта и дали може да се започне, верувам дека ќе биде интересно :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас се слагам со Псај и Петар. Опремава на Ноле никогаш не ми се допаѓала. Кај е слаб, па уште ко ќе го видам во тоа шорцевите како цевка, некогаш мислам дека носи бициклистички ко оние како деца кога бевме:icon_mrgr:
Во почетокот и Надал беше смешки со тие маиците без ракави, ама овие години ептен фино му ја скоцкаа опремата. Жими Роже што бил стандард со спортскава опрема.:)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Мене па не ми делува толку лошо опремата, интересно е онака шо се поврзани маицата и шорцевите. Патиките не ме радуваат, како и тенисерот. :D

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Се што е повеќе од три бои е циганско за мене :D само црвено црна е јака комбинација , а како што знам и миланез е :) ,ова се гледа по негова желба е дизајнирано .

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова на вас ви е лошо? .. не ме заебавајте.:D

Лоша е :icon_lol: Делува како да е поделен на пола. Има четири бои на него. Може суптилно да се сугерираат боите на Србија, наместо вака нападно да се направи тоа.;)

Ама во секој случај жениве се бетер. Какви модни испади имале на терен, посебно сестрите Вилијамс, циркус жив беа.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Тениската лига започна, имате време до утре до 11 часот да ги напишете вашите типови за првото коло (17.05.2012).

Посетете го линков.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.510
Јас се слагам со Псај и Петар. Опремава на Ноле никогаш не ми се допаѓала. Кај е слаб, па уште ко ќе го видам во тоа шорцевите како цевка, некогаш мислам дека носи бициклистички ко оние како деца кога бевме:icon_mrgr:
Во почетокот и Надал беше смешки со тие маиците без ракави, ама овие години ептен фино му ја скоцкаа опремата. Жими Роже што бил стандард со спортскава опрема.:)
Еј ќути не ме потсетувај, кога ќе се потсетам на маиците без ракави и тие шорцевите три четврти ми идеше да се џитнам ласта од трети спрат.
А кога сме кај мастерсот во Рим Гранољерс го доби Фоњини и го чека победникот од дуелот Надал-Маер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom