- Член од
 - 22 јуни 2008

- Мислења
 - 725

- Поени од реакции
 - 218

aman be , nepopravliv si , pa daj i ti ko ovoj sudijata na Troicki shto ne mu prizna poen ...2012 god osven polufinaleto na Wimby Novak sekade igrashe finale kaj shto se pojavi i uspea da osvoi 4000 poeni poveke od Federer (samo za 2012) ...megusebniot skor za 2012 e 3 sprema 2 za Novak ...shto treba drugo da objasnuvam ...pred da pishesh daj poguglaj malce ako veke ne se sekavash ili ne si pratel dovolno vnimatelno... i pak tie detski pretpostavki ,,на крај ке се избациш и дека новак е најдобар во историјата толку ти треба тебе,, ... koj go kazuva toa i ne e toa diskusijata , ili nemash fakti i pak odma spinoviзначи се збори за доминантост а не за предност која новак ја стекна буквално на мастерсот во лондон пред тоа федерер беше прв.во секоја друга статистика беа скоро изедначени федерер и џокович некаде и федерер имаше подобар скор така да не ја глеам ја нигде доминацијата за новак.2011 да, ама 2012 е само ваше пристрасно гледање на работите.беше најдобар ама доминација во никој случај.тоа ке ви го потврди и меѓусебниот скор на овие 2ца
--- надополнето: 16 мај 2013 во 01:25 ---
не ти го прочитав убаво постот знам мн добро што значи Race to London не ми треба објаснување од тебе зашто на крај ке се избациш и дека новак е најдобар во историјата толку ти треба тебе
--- надополнето: 16 мај 2013 во 01:37 ---
i pak ne si vo pravo i ne pratish definitivno tenis , vadish od rakav podatoci ... ,,значи се збори за доминантост а не за предност која новак ја стекна буквално на мастерсот во лондон пред тоа федерер беше прв ,,
taa razlika od 4000 poeni e pred London i ne tropaj netochni infa , se blamirash