- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.811
- Поени од реакции
- 120.653
Па така ти пиша затоа што почна да нарекуваш некого пациент и слично. Затоа ти реков не се спуштај на негово ниво и не пишувај работи кои не се поткрепени со факти.eve pak lost in trnslation . Pa posle toj lik i postot na drugiot lik ( jas de ) nichim izazvani vletaa drugi likovi so totalno spinuvanje na diskusijata . Eve primer i posledniot post na Karamela shto mi replicira ...prochitaj jas shto pishav , prochitaj shto mi odgovara Karamela . Vo kontekst upm ... Karamela , vesela metematika moze da igrame kolku sakame , za tebe chasata e poluprazna , za mene polupolna (rezultatite na srbinot ) a dali imal dominacija i posle 2011 god , za pokazatel , vo 2012 za Race to London , Novak beshe prv so okolu 4000 poeni , edna od najgolemite razliki vo ATP . Tolku ...na pametniot mu e dovolno , rekle starite mudri..
Околу денешните мечеви, заморот си го направи своето и Вавринка мораше да предаде, затоа првата четворка е таму каде што е, а останативе тенисери се позади неа, е токму поради вакви работи, ебате луѓето што не можат да издржат 2-3 турнира во серија.
Ферер низ иглени уши пројде покрај Вердаско, Цонга циркузантот елминиран од Јержи сосема заслужено, Нишикори летна како партал, Шарди ја бришеше прашината на теренот во Рим со него. Надал убедлив како и што се очекуваше, само ја продолжува одличната серија која трае од турнирот во Барселона.
Резултатски делува добро....