Internazionali BNL d'Italia | 13-19 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Internazionali BNL d'Italia?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
eve pak lost in trnslation . Pa posle toj lik i postot na drugiot lik ( jas de ) nichim izazvani vletaa drugi likovi so totalno spinuvanje na diskusijata . Eve primer i posledniot post na Karamela shto mi replicira ...prochitaj jas shto pishav , prochitaj shto mi odgovara Karamela . Vo kontekst upm ... Karamela , vesela metematika moze da igrame kolku sakame , za tebe chasata e poluprazna , za mene polupolna (rezultatite na srbinot ) a dali imal dominacija i posle 2011 god , za pokazatel , vo 2012 za Race to London , Novak beshe prv so okolu 4000 poeni , edna od najgolemite razliki vo ATP . Tolku ...na pametniot mu e dovolno , rekle starite mudri..
Па така ти пиша затоа што почна да нарекуваш некого пациент и слично. Затоа ти реков не се спуштај на негово ниво и не пишувај работи кои не се поткрепени со факти.
Околу денешните мечеви, заморот си го направи своето и Вавринка мораше да предаде, затоа првата четворка е таму каде што е, а останативе тенисери се позади неа, е токму поради вакви работи, ебате луѓето што не можат да издржат 2-3 турнира во серија.
Ферер низ иглени уши пројде покрај Вердаско, Цонга циркузантот елминиран од Јержи сосема заслужено, Нишикори летна како партал, Шарди ја бришеше прашината на теренот во Рим со него. Надал убедлив како и што се очекуваше, само ја продолжува одличната серија која трае од турнирот во Барселона.

Го преспав мечот на Рафа, ајде кажете сега дали сте задоволни од неговата игра :D Резултатски делува добро.... :D

Го преспав мечот на Рафа, ајде кажете сега дали сте задоволни од неговата игра :D Резултатски делува добро.... :D
Го згази. Мада и Фоњини беше смешен на моменти, многу грешеше, така да не е некој репер Фабио за да речеме дека изиграл перфектно.

Каков крал е Виктор. :pos::pos: Must see е видеово. Али мора да се каже дека беше у право, впрочем и аплауз доби.

Мо
eve pak lost in trnslation . Pa posle toj lik i postot na drugiot lik ( jas de ) nichim izazvani vletaa drugi likovi so totalno spinuvanje na diskusijata . Eve primer i posledniot post na Karamela shto mi replicira ...prochitaj jas shto pishav , prochitaj shto mi odgovara Karamela . Vo kontekst upm ... Karamela , vesela metematika moze da igrame kolku sakame , za tebe chasata e poluprazna , za mene polupolna (rezultatite na srbinot ) a dali imal dominacija i posle 2011 god , za pokazatel , vo 2012 za Race to London , Novak beshe prv so okolu 4000 poeni , edna od najgolemite razliki vo ATP . Tolku ...na pametniot mu e dovolno , rekle starite mudri..
можеме до Лондон слободно таман да видиме чие име е изгравирано за шампион на 2012, зашто нели Лондон е показател за доминацијата на новак.

Izvini ama Nadal ima 6 tituli vo Rim osvoeno :D

Според логиката на Дарданчево и Надал е фолирант, али пак, логиката на Дардан, што е аналогна на размислувањата на еден благоретардиран мравојад. Незнам зашто уопште му реплицирате и го перцепирате, поготово кога начнува ваков дебилен и глуп муабет, типот си докажал и покажал дека е тениски неедуциран, па и самиот имаше кажано дека у 2011 не гледал ич тенис зашто Џокович доминирал а и воопшто слабо го прател овој спорт откако Ноле го започна својот подем и сеуште истиот го негува, а прашање е и у тек на година колку го прати овој спорт, чисто доаѓа тука да рашири малоумна реа со некоја ситна провокација и толку, ко и на секој дел од форумов.

Мо

можеме до Лондон слободно таман да видиме чие име е изгравирано за шампион на 2012, зашто нели Лондон е показател за доминацијата на новак.
jas kolku shto pratam tenis 2012 pishuva Novak Djokovic ili ti drug London si gledal
--- надополнето: 16 мај 2013 во 01:00 ---
za utre moe mislenje e deka Gulbis ke go namachi na Nadal ...igra mnogu poseriozno i gi nema tie ispadi i gluposti od porano ..mislam deka ke mu zeme i set

jas kolku shto pratam tenis 2012 pishuva Novak Djokovic ili ti drug London si gledal
za utre moe mislenje e deka Gulbis ke go namachi na Nadal ...igra mnogu poseriozno i gi nema tie ispadi i gluposti od porano ..mislam deka ke mu zeme i set
епа ако мислиш дека новак бил доминантен на мастерсот во лондон ондак слабо пратиш тенис изгледа.иначе добро знаеш за кој лондон зборам таму каде што падна уште 1 голем рекорд на најголемиот :)

babarabatin не збори за Лондон, туку за цела таа сезона, заокружувајќи ја со Лондон, и таа 4000 разлика изминатава сезона.

Ќе видиме, ако игра Надал како денеска може и да го сомеле.

епа ако збори за цела 2012 како голем познавач на тенисот нека ми објасни по кои параметри новак бил доминантен во 2012 ?

епа ако збори за цела 2012 како голем познавач на тенисот нека ми објасни по кои параметри новак бил доминантен во 2012 ?
Па доволно е да ја видиш рејс листата од ланска сезона и ќе ти стане јасно по кои параметри Новак бил доминантен, четирите грен слема си ги поделија четирите најдобри тенисери, и не ти изгледа баш така доминантно, но другите побитни работи Новак се издвојува, во бранење на поени и што ти знам јас. Ако тебе и на некои други не ти е веродостојна ранг листата, никој не ви е крив.
Не знам ни зошто и како овој муабет започнал на оваа тема..

епа ако мислиш дека новак бил доминантен на мастерсот во лондон ондак слабо пратиш тенис изгледа.иначе добро знаеш за кој лондон зборам таму каде што падна уште 1 голем рекорд на најголемиот :)
aj moram doobjasnuvanje , izgleda ne ti znachi nishto poimot race to London kako dobar poznavach na tenisot...race to London ti e ranking koj shto gi broi poenite osvoeni vo edna kalendarska godina bez branenje od prethodnata i na osnova na taa lista prvite osum go igraat posledniot masters vo London (tebe ti zalichi izgleda na Wimbeldon ama ima rima , te razbiram)...e taa nedominantna 2012 god Novak na vtoriot mu pobegna skoro 4000 poeni , edna od najgolemite razliki vo istorijata na ATP ...pak ,na pametniot mu e dovolno

значи се збори за доминантост а не за предност која новак ја стекна буквално на мастерсот во лондон пред тоа федерер беше прв.во секоја друга статистика беа скоро изедначени федерер и џокович некаде и федерер имаше подобар скор така да не ја глеам ја нигде доминацијата за новак.2011 да, ама 2012 е само ваше пристрасно гледање на работите.беше најдобар ама доминација во никој случај.тоа ке ви го потврди и меѓусебниот скор на овие 2ца
--- надополнето: 16 мај 2013 во 01:25 ---
не ти го прочитав убаво постот знам мн добро што значи Race to London не ми треба објаснување од тебе зашто на крај ке се избациш и дека новак е најдобар во историјата толку ти треба тебе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom