Internazionali BNL d'Italia | 13-19 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Internazionali BNL d'Italia?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Janowicz celebration fail... мада добра кошулка испадна морам да признам :D

Мареј ја предаде... сепак не се фолира...

Може сеа не се фолирал ама затоа претходните години... Сите го знаат ко таков така да нормални се ваквите реакции спрема него.

Пред некој ден се расплака пред цела светска јавност како п*ченце за некоја си гребнатинка, и сакаше да не убеди дека озбилно е повреден , и сега на оваа снимка го гледаме како се растрчува од ќош до ќош , играјќи против непознати тенисери.

Некој рече дека Мареј е фолирант ? Можеби , но после овој на снимката.

Тенисот после паузирањето на Надал и падот на Федерер може да се опише вака: Кога нема мачки , глувците играат оро.

Би сакал Надал да победи , но за жал не е тоа стариот Надал.

Ама му се потрефи на Мареј, баш на роденденот. o_O

Пред некој ден се расплака пред цела светска јавност како п*ченце за некоја си гребнатинка, и сакаше да не убеди дека озбилно е повреден , и сега на оваа снимка го гледаме како се растрчува од ќош до ќош , играјќи против непознати тенисери.

Некој рече дека Мареј е фолирант ? Можеби , но после овој на снимката.

Тенисот после паузирањето на Надал и падот на Федерер може да се опише вака: Кога нема мачки , глувците играат оро.

Би сакал Надал да победи , но за жал не е тоа стариот Надал.
prijatel , ti ochigledno poznavanjeto od sport ti e na nivo na shestgodishno momche , a za tenis go vregjash forumot so vakvite postovi . Ako imash neshto pametno da kazesh kazi , a za navivachki postovi imash fan klubovi .
Nadal poslednite tri godini (osven pauzata od sedum meseci ) e redoven pacient na tvojot omrazen komshija ama ti izgleda posleden pat si sledel tenis koga baba mi koristeshe uloshki , bog da i ja prosti dushata. Ako ti e omrazen srbinov vo red , koj go ebe , ama barem malce so usul i respekt za mojot i tvoj komshija so slovensko poteklo koj shto vo poslednite dve tri godini e neprikosnoven vo svetskiot tenis

prijatel , ti ochigledno poznavanjeto od sport ti e na nivo na shestgodishno momche , a za tenis go vregjash forumot so vakvite postovi . Ako imash neshto pametno da kazesh kazi , a za navivachki postovi imash fan klubovi .
Nadal poslednite tri godini (osven pauzata od sedum meseci ) e redoven pacient na tvojot omrazen komshija ama ti izgleda posleden pat si sledel tenis koga baba mi koristeshe uloshki , bog da i ja prosti dushata. Ako ti e omrazen srbinov vo red , koj go ebe , ama barem malce so usul i respekt za mojot i tvoj komshija so slovensko poteklo koj shto vo poslednite dve tri godini e neprikosnoven vo svetskiot tenis
исто така и за тебе постојат фан клубови бидејќи секој пост ти е потсмев за рафа и роџер и величење за србинот.напиши еднаш ти нешто добро за овие 2ца па да речеме дека го разбираш тенисот и глеаш реално на работите

исто така и за тебе постојат фан клубови бидејќи секој пост ти е потсмев за рафа и роџер и величење за србинот.напиши еднаш ти нешто добро за овие 2ца па да речеме дека го разбираш тенисот и глеаш реално на работите
ajde najdi moj post koj shto e so potsmev za Rafa ili Federer ili barem bez fakti i vistina vo nego pa jas vednash deponiram edno golemo izvinuvanje i od utre sum fan na Nadal...mozebi e vo humor stil ama se e vistina i objektivno , e sega koj kolku e objektiven toa e drugo ...jas srbinot ne go velicham , negovite rezultati go velichat , mene toa mi se dopagja i mu se voshituvam a i e prekrasen primer deka vo seto balkansko sivilo so trud i so rabota moze da se postigne mnogu ...tuka nekako se identifikuvam i jas i mi dava potstrek i nadez za moite dechinja i drugi dechinja okolu mene deka i ovde moze da ima vakvi velikani ....a toj shto se potsmeva na Nadal i Federer bash bi sakal da go zapoznaam

Па не знам баш колку си објективен. Викаш последните три години Надал е пациент на Новак што не е точно. Пациент, условно речено нели, му беше во 2011, лани изгледа забораваш кој кого победуваше. Пред 2011 3-4 години не знам кој на кого му беше пациент.

Со самото твое величење на србинот и начинот на кој го правиш а ни 50% не е како што ти си фантазираш, тоа изгледа како федерер и надал да не се личности заради кои 95% од луѓето гледаат тенис и со тоа не покажуваш почит спрема 2цата играчи за кои сите знаеме какви успеси имаат во тенисот.Цело време збориш како новак доминира kako никој немал успех како овие неколку години на новак, прогуглај малце и ќе разбереш дека врска ти немаат постовите.во никој случај не го оспорувам постигнатото на новак ама не е баш така како ти што го претставуваш
--- надополнето: 15 мај 2013 во 20:23 ---
Со самото твое величење на србинот и начинот на кој го правиш а ни 50% не е како што ти си фантазираш, тоа изгледа како федерер и надал да не се личности заради кои 95% од луѓето гледаат тенис и со тоа не покажуваш почит спрема 2цата играчи за кои сите знаеме какви успеси имаат во тенисот.Цело време збориш како новак доминира kako никој немал успех како овие неколку години на новак, прогуглај малце и ќе разбереш дека врска ти немаат постовите.во никој случај не го оспорувам постигнатото на новак ама не е баш така како ти што го претставуваш

abe Dejan Dukovski od maka ja pishal ,,MME.. koj prv pochna ,, .Da ne doveduvam vo prashanje intelekt ama....imame lik koj shto go obvini Novak deka se foliral so povredata vo Dejvis , Monte i nespremnosta vo Madrid i mu gi minimizirashe rezultatite sho gi postiga poslednite tri godini (povtoruvam , poslednite tri godini ) ...i imame lik koj shto mu replicira deka ne e vo pravo i e navivachki nastroen ...imame likovi koi shto digresiraat , spinuvaat i na kraj kako rasipan telefon zavrshivme na merenje na rezultatite generalno na dva teniseri ...a se pochna so toa deka Novak bil folirant i deka poslednite dve godini tenisot ne go biva oti ne se prvi Federer i Nadal ,tuku nekoj srbin od balkanite . Eve materijal za drama ... znachi , za kraj , i da ne se povtarame ,Novak 2-3 godini dominira (pred toa , da , toa beshe Nadal , pa ushte porano Federer) no vo momentov toa e srbinot i shto e tuka nejasno , zoshto imate problem da go prifatite toa i se navrakate non stop nazad ...abe zaebete romantika , segashnosta e tema na razgovor

новак ја изигра 2011 на неверојатно ниво која и покрај толку успеси повторно не може да се спореди со 2006та или 2007ма на роџер не ме фаќај за збор.минатата година федерер беше 4 месеци број 1 со 30+ години и да не го занемариме фактот што надал го немаше 7 месеци па и новак сепак немал некоја конкуренција.така што не знам за која доминација во претходниве 3 години збориш ако воопшто сфаќаш што е доминација нормално со исклучок за 2011 за таа година нема дилеми дека доминираше новак

abe Dejan Dukovski od maka ja pishal ,,MME.. koj prv pochna ,, .Da ne doveduvam vo prashanje intelekt ama....imame lik koj shto go obvini Novak deka se foliral so povredata vo Dejvis , Monte i nespremnosta vo Madrid i mu gi minimizirashe rezultatite sho gi postiga poslednite tri godini (povtoruvam , poslednite tri godini ) ...i imame lik koj shto mu replicira deka ne e vo pravo i e navivachki nastroen ...imame likovi koi shto digresiraat , spinuvaat i na kraj kako rasipan telefon zavrshivme na merenje na rezultatite generalno na dva teniseri ...a se pochna so toa deka Novak bil folirant i deka poslednite dve godini tenisot ne go biva oti ne se prvi Federer i Nadal ,tuku nekoj srbin od balkanite . Eve materijal za drama ... znachi , za kraj , i da ne se povtarame ,Novak 2-3 godini dominira (pred toa , da , toa beshe Nadal , pa ushte porano Federer) no vo momentov toa e srbinot i shto e tuka nejasno , zoshto imate problem da go prifatite toa i se navrakate non stop nazad ...abe zaebete romantika , segashnosta e tema na razgovor
Тогаш дебатирај со тој лик, не ги мешај останатите фанови, а не го мешај ни Надал затоа што он не ти е крив за ништо. Ко да не го знаеш Дардан дека провоцира, не верувам дека е фан на Надал, знам само дека го мрази Новак. И ти сеа се спушташ на уште пониско ниво од него со тоа што му враќаш во самоодбрана против Надал некои безвезни аргументи. Игнорирај го и не се замарај.

Кој го најде смечот на Рафа вечерва да го постира под итно. Каков поен! :cuc:

Тогаш дебатирај со тој лик, не ги мешај останатите фанови, а не го мешај ни Надал затоа што он не ти е крив за ништо. Ко да не го знаеш Дардан дека провоцира, не верувам дека е фан на Надал, знам само дека го мрази Новак. И ти сеа се спушташ на уште пониско ниво од него со тоа што му враќаш во самоодбрана против Надал некои безвезни аргументи. Игнорирај го и не се замарај.
eve pak lost in trnslation . Pa posle toj lik i postot na drugiot lik ( jas de ) nichim izazvani vletaa drugi likovi so totalno spinuvanje na diskusijata . Eve primer i posledniot post na Karamela shto mi replicira ...prochitaj jas shto pishav , prochitaj shto mi odgovara Karamela . Vo kontekst upm ... Karamela , vesela metematika moze da igrame kolku sakame , za tebe chasata e poluprazna , za mene polupolna (rezultatite na srbinot ) a dali imal dominacija i posle 2011 god , za pokazatel , vo 2012 za Race to London , Novak beshe prv so okolu 4000 poeni , edna od najgolemite razliki vo ATP . Tolku ...na pametniot mu e dovolno , rekle starite mudri..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom