- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 226
- Поени од реакции
- 176
Ќе го има на спортклуб сигурно.Ќе има ли пренос од Федерер, овој коментаторов рече последниот дуел денеска ќе бил Делпо вс Кузњецов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го има на спортклуб сигурно.Ќе има ли пренос од Федерер, овој коментаторов рече последниот дуел денеска ќе бил Делпо вс Кузњецов?
Играта што ја покажал против 293 рангираниот тенисер во светот,кип калм друже да го видиме прво со посериозен противник.Според играта што ја покажа во првиот меч мислам дека број. 1 фаворит на овој турнир е Федерер. Ако вака игра ниту Рафа ниту Новак мислам дека немаат шанса. Ќе биде уште поинтересно на Роланд Гарос.
Стараче и јас ќе го победев. Поголем пацер од него не сум видел досега. Чекај ќе го видиме со посериозни протвници. Надал посебно за него има таква тактика за земја што речиси секогаш му гарантира победа во 2 сета.
Не е битно со кого играше. Какви бекенд паралели праќаше то чудо е.Стараче и јас ќе го победев. Поголем пацер од него не сум видел досега. Чекај ќе го видиме со посериозни протвници. Надал посебно за него има таква тактика за земја што речиси секогаш му гарантира победа во 2 сета.
Јановиц у стилот на Новак со кинењето на маицата.
Кога ќе загуби Цонга ми се прави голем ќеф, без разлика од кого е.
Прво па машко Red John![]()