Internazionali BNL d'Italia | 13-19 мај, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Internazionali BNL d'Italia?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рафа против Фоњини утре во 19 часот и 30 минути. :)

Според играта што ја покажа во првиот меч мислам дека број. 1 фаворит на овој турнир е Федерер. Ако вака игра ниту Рафа ниту Новак мислам дека немаат шанса. Ќе биде уште поинтересно на Роланд Гарос.

Според играта што ја покажа во првиот меч мислам дека број. 1 фаворит на овој турнир е Федерер. Ако вака игра ниту Рафа ниту Новак мислам дека немаат шанса. Ќе биде уште поинтересно на Роланд Гарос.
Играта што ја покажал против 293 рангираниот тенисер во светот,кип калм друже да го видиме прво со посериозен противник.

:pos::pos: Стараче и јас ќе го победев. Поголем пацер од него не сум видел досега. Чекај ќе го видиме со посериозни протвници. Надал посебно за него има таква тактика за земја што речиси секогаш му гарантира победа во 2 сета.

Има напредок во играта на Федерер за разлика од Мадрид, без оглед на тоа што играше против Стараче. Но, дека е спремен за титула на земја не сум баш сигурен, тешко против Рафа или Новак да победи. Иако мислам дека Федерер има отворен пат до финалето и не би требало да ја пропушти оваа шанса.

:pos::pos: Стараче и јас ќе го победев. Поголем пацер од него не сум видел досега. Чекај ќе го видиме со посериозни протвници. Надал посебно за него има таква тактика за земја што речиси секогаш му гарантира победа во 2 сета.

Надал нели и со 50% на земја ќе го тепаше било кој па видовме шо се случи ко играше со Новак, сите ко попарени бевте.

Не е битно со кого играше. Какви бекенд паралели праќаше то чудо е.

Јановиц у стилот на Новак со кинењето на маицата.
Кога ќе загуби Цонга ми се прави голем ќеф, без разлика од кого е.
Прво па машко Red John :гомце:

Јановиц у стилот на Новак со кинењето на маицата.
Кога ќе загуби Цонга ми се прави голем ќеф, без разлика од кого е.
Прво па машко Red John :гомце:

Кладилницата твоја да беше немаше да ми кажуваш вака грешни типој. :sick:

Не го слушај Види Фотос бе, обрати се кај проверени луѓе. :D
Иначе овој Јанович е доста брливо човече, ептен се здиве со победава па и маицата ја испокина.
BKTb7hj_CAAA3_TZ3.jpg

Добар резултат е да победиш некој од топ8 ама овој изгледа премногу е емотивен.:D
--- надополнето: 15 мај 2013 во 15:25 ---
Мареј во негов стил, губеше 6-3 4-1 со два брејка и беше “повреден“ и наеднаш почна да го меле противникот. Класичен клошар и фолирант, ми се гади од вакви скапаници.

У право е коментаторов на СК што ц'цка, што кур е ова бе ...
Ги гасам, очобол се, нема шанса цел сет да ги глеам клошариве.

Дур пишуев, Енди предаде а зема сет. :pos:
То Енди, хуман потег од твоја страна, не дека е повреден него да не поштеди нас, обичните смртници, греота сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom