Интересен блог со жешки скопјанки

• Креатор на темата Креатор на темата Manjak
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само една девојка видов на сајтот, нели “Интересен блог со жешки скопјанки“ нели множина у пичку матер, барам тамо некс пејџ а оно нема. :/
Плус! најжешките скопјанки си ги имам на фејсбук сосе нивните жешки албуми. Ха! И сите ми имаат кликнато лајк, тоа исто како да сум ги легнал, ајт. :)

Јас само една девојка видов на сајтот, нели “Интересен блог со жешки скопјанки“ нели множина у пичку матер, барам тамо некс пејџ а оно нема. :/
Плус! најжешките скопјанки си ги имам на фејсбук сосе нивните жешки албуми. Ха! И сите ми имаат кликнато лајк, тоа исто како да сум ги легнал, ајт. :)

Зафатен е со полицијата господинот моментално ќе го надополне блогот во скоро време :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Нај луд пост во 2011, дефинитивно :pos:

Тука си сега само да дојди братот да ти ја најди Ајпи адресата и идиме таму да видиме што бараат тука од братучеда ми сликите.

Хааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахааха,, мене еднаш Маријана од Бигно ми стаи лајк , брат веруј боље од оргазам :pos:

Стефани Борсова - Жешка девојка број 1

За оние кои се запознаени со минатиот пост,пријателот одлучи блогот да се занимава со донекаде јавни личности
сите фотографии се јавно објавени, сите видеа се веќе постирани.

почнуваме од 0

Жешка девојка број 1 - Стефани Борсова мис Македонија
оценете дали е навистина
и видете го нејзиното видео за оние што не се запознаени.

http://skopjegori.blogspot.com/

За оние кои се запознаени со минатиот пост,пријателот одлучи блогот да се занимава со донекаде јавни личности
сите фотографии се јавно објавени, сите видеа се веќе постирани.

почнуваме од 0

Жешка девојка број 1 - Стефани Борсова мис Македонија
оценете дали е навистина
и видете го нејзиното видео за оние што не се запознаени.

http://skopjegori.blogspot.com/
missmacedonia2010.jpg

hahahhaa stvarno me iznasmea, mozes link da ostais i na sajtot za site da vidat :))))

блогов за ругање е прва лига ! хахахах

Со ова последново што се ориентира за модна критика, од сељачко го направи многу геј...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom