Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
господе зарем со цел памет мислете дека ќе ја прекинете победничката серија на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имате и од кој стигнавте губите...ај разбирам да имате надеж ама да се кревате и да сте сигурни,е тоа неможам да го разберам...само ме интересира ако ве победиме и ако ја испадниме барселона кај ќе се криете послем???..за жалење сте бе пола од вас за барса почнаа да навиваат...сега па за рома..ојте онаму искомлепксирани едни туку си давате лажни надежи дека интер ќе оди сериа Б дека ќе дојди кај вас торес(кој сте вие кај вас да дојди торес,што гледа во вас..конкурентен тим??европски гигант???титули??:pos2:врвни соиграчи???...не ве разбирам освен мафија,криминал и неуспеси нема друго ништо да пронајди во вас, гледајте те го интер со барселона и сонувајте дека некој ден повторно ќе стигните 1/2 во ЛШ ајт)......(секоја чест на исколучоци кои знаат да водат конкретна дискусија)

Црвени,суспензии,повреди во двете екипи?Ајде некој инфо да знам дали да ја ставам во кладилница.

Уште да го образложеше ова за нас неуките ... :kesa:

Остај бе они со Моџи се газ и гаќи:pos2:, тие што ќе кажат така ќе биди ...за тоа сеа ќе ни ја пуштат да ги победиме, оти здравје нека е серија б не чека :pos2:

Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:

А чим Иве те убедил значи стварно испаднавме :uvo: Сигурно ти дал цврсти факти...

Патем што рече за оваа утакмица?

Syn ја ке ти го доловам тоа шо сакаше Ивица Јуве да ти го каже :)

Ти текиња на она :

Нема ја да те тепам .....Други ке те тепаат :pos2::pos2:

Црвени,суспензии,повреди во двете екипи?Ајде некој инфо да знам дали да ја ставам во кладилница.

Зарем се прашува ваква работа? :) Чист кец...

п.с. еве ти тука све што те интересира...:smir:

Бранко на фејсбук ми пиша дека Интер утре иде во директен пренос со негов коментар

Икс у икс...:tv:

2-3 за Јувентус. Закерони НЕМА ШАНСИ да настапи со дефанзивна формација. Недреќа е што се повредени Џовинко и Трезеге, а и не се знае за Дел Пиеро. Ке биде меч во кој нема да има многу тактизирање туку и двете екипи отворено ке тргнат кон победата затоа што и едните и другите немаат простор за тактизирање, победата е повеќе од потребна и за двата тима.

Мене искрено едно нешто не ми е јасно.
Како може да типувате според игрите на двата тима кој ќе победи?Ова е дерби не е битна моменталната состојба, дали си горе дали си доле не е важно.Секогаш се тешки дуелите за двата тима.Јас искрено како фан на Јуве многу нормално си очекувам победа на Јуве ама не се палам многу, и Интер играат не се они безкичмењаци.
Така да ќе видиме на крај како ќе испадне.Со среќа.

господе зарем со цел памет мислете дека ќе ја прекинете победничката серија на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имате и од кој стигнавте губите...ај разбирам да имате надеж ама да се кревате и да сте сигурни,е тоа неможам да го разберам...само ме интересира ако ве победиме и ако ја испадниме барселона кај ќе се криете послем???..за жалење сте бе пола од вас за барса почнаа да навиваат...сега па за рома..ојте онаму искомлепксирани едни туку си давате лажни надежи дека интер ќе оди сериа Б дека ќе дојди кај вас торес(кој сте вие кај вас да дојди торес,што гледа во вас..конкурентен тим??европски гигант???титули??:pos2:врвни соиграчи???...не ве разбирам освен мафија,криминал и неуспеси нема друго ништо да пронајди во вас, гледајте те го интер со барселона и сонувајте дека некој ден повторно ќе стигните 1/2 во ЛШ ајт)......(секоја чест на исколучоци кои знаат да водат конкретна дискусија)
Одговорен те молам објасними навистина одиме во СЕРИЈА Б?Пошто гледам дека некои наши фанови се помириле со фактот дека ќе сме оделе во серија б.
Тебе ти верувам и те молам да ми објасниш за оваа проблематика!!!!!!!

Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:
овде се најдов прозван без потреба,покажи каде тоа сум ти рекол или престани со провокации,ако уште не си излегол од основно училиште тоа е твој проблем,немој да ги замараш останатите...:tapp:

овде се најдов прозван без потреба,покажи каде тоа сум ти рекол или престани со провокации,ако уште не си излегол од основно училиште тоа е твој проблем,немој да ги замараш останатите...:tapp:

Не те прозвав тебе бе Бот,,,, :pos3:

Само да не загубиме мислам дека нема :)

Несреќана Диего игра или повреден е уште?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom