Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Нивната идеа која ја шират секаде гласи: „Треба да биде стопирана бандата на Мируњо и титулата да и биде врачена на Рома“.
:tv:
Катастрофа,смешки ,мрднати сите по ред на чело со Моџи :tapp:
Како си заслужувате утре да бидете спржени на Меаца ...да незнаете чмарот кај ви е

А бе иди кај тебе у фан клуб, види си ја градинката.
Тотенхем ве јеба, па изглеа немоеш таму да збориш, па најде тука а?

Почни нешо корисно да кажуваш, а не со глупости да полниш темиве поврзани со Серија А.

Такви се навивачите на Јувентус само, нели гледаш дека некои од вас почнаа и за Барса да навиваат... :helou:
Ја си навивам за нив, и си се радувам на секој пораз на Платениците од мадрид.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Очекувам сигурна победа на Интер и одмазда за поразот во Торино:toe:,само едно ке кажам педерите од Јуве ако прават опасни стартови за да ги повредат нашиве за со Барса ке бидат најголемите пички, очекувам фер игра и дебакл на Јуве:toe:
не се секирај ти за стартовите.кај вас се мунтари,кордоба,самуел,киву,лусио,мота.....се кик боксери се тоа.:smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Топчијава е болен жими се!

Ова не е општинска лига па за да има вакви работи.Професионалци се сите играчи,така да дебилно е да кажеш дека ќе има намерни стартови!

Дебакл?Хахахах
Од губтентус се може да очекувам само Интер да не победи:toe:,ке видиме утре со колку парчиња ке ве испратиме во Торино:tv:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
не се секирај ти за стартовите.кај вас се мунтари,кордоба,самуел,киву,лусио,мота.....се кик боксери се тоа.:smir:
Нема врска,Лусио само на пилатес иде :pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мене само не ми е едно нешто јасно - ако Интер не биде шампион, верувам повеќето наши фанови ќе ги боли курац дали е тоа Милан, Рома или Јуве.
Зашто кај вас е поинаку? : )

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Топчијава е болен жими се!
Ваков коментар уште еднаш на форумов да не ти се случи ...

А бе иди кај тебе у фан клуб, види си ја градинката.
Тотенхем ве јеба, па изглеа немоеш таму да збориш, па најде тука а?

Почни нешо корисно да кажуваш, а не со глупости да полниш темиве поврзани со Серија А.

Управо си многу глупости зборам ,конкретно ти проблемот го лоцираш во овој пост

Нивната идеа која ја шират секаде гласи: „Треба да биде стопирана бандата на Мируњо и титулата да и биде врачена на Рома“.
Катастрофа,смешки ,мрднати сите по ред на чело со Моџи :tapp:
Како си заслужувате утре да бидете спржени на Меаца ...да незнаете чмарот кај ви е
Таа глупост напишана од моја страна е коментар на постапката на навивачите на Јуве,така да со самото тоа што викаш дека јас постирам глупости ,потврдуваш дека и тоа што го прават навивачите на Јуве се глупости

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ама откако Интер стигна до полуфанале(тоа што јувенташиве го сонуваат) многу повеќе почнавте да навивате... реал е друг муабет веќе...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ах јувентус ѓубрентус уште непочнат натпреварот почнувате со вашите коментари од типот,ЛУСИО,КОРДОБА,МОТА итн.играле како боксери.Ама ве разбирам потполно,продолжете со вашите илузии и мечтаења.Утре каде ќе се криете,која река ќе ве измие море комуналци!!!!!!
Ќе ве снајде бетер од Удинезе кога ве победи,затоа појдете си на зелен пазар за да си купите празни вреќи од компири и во нив да ги ставате сите голови што ќе ги постигнеме!!!!!!!!!!!!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ало бе, темава е Интер-Јувентус!!! Баталете Калчополи, Малчополи, ти реков ми рече! Убаво ви кажа Иосоно во првиот пост да ја терате темата со памет.

Навивачки, очекувам победа на Јуве, реално и со X би бил презадоволен. Ќе биде пеколно тешко за Јувентус да се врати од ова гостување со позитивен резултат. Јебига, така стојат работите и не сум премногу оптимист пред утрешниов меч. Ако Јуве ме демантираат отворен сум за сеир од навивачите на Јуве на форумов заради песимистичкиов пост. Единствено гледам наша шанса во тоа што Интер истовремено мора да мисли и на мечот со Барса и да не ги преоптоварува премногу своите играчи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.946
Поени од реакции
16.275
Каша попара темава,ќе оди ли на Телма утакмицава?
Не

19:45 Натали Вуд - игран филм 2. дел
21:40 Вести
22:20 Културна хроника - емисија од културата
22:30 Диви суштества - документарна програма
23:15 Живот - сериски филм

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Каша попара темава,ќе оди ли на Телма утакмицава?
Уште ја нема на нивната бев страна на програмата за утре.Се надевам дека ќе има утре пренос и се надевам дека коментатор ќе биде Бранко а не недокваканион Стево!!!!!!!!!!

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ах јувентус ѓубрентус уште непочнат натпреварот почнувате со вашите коментари од типот,ЛУСИО,КОРДОБА,МОТА итн.играле како боксери.Ама ве разбирам потполно,продолжете со вашите илузии и мечтаења.Утре каде ќе се криете,која река ќе ве измие море комуналци!!!!!!
Ќе ве снајде бетер од Удинезе кога ве победи,затоа појдете си на зелен пазар за да си купите празни вреќи од компири и во нив да ги ставате сите голови што ќе ги постигнеме!!!!!!!!!!!!!!
па као шо знам тие играчи шо ги спомнав у интер играат.кого да спомнувам??од милан,рома,лацио некој?????Се пувавте и пред 1 натпревар,ама го лапнавте со се јајца.уствари ид а тепате шо има везе,коа и онака другата година нема да ве глеам веќе у серија а.:smir:

би требало да ја даваат утакмицава.ако не нек се убијат моментално.Ако коментира стево,ставам на mute моментално.Коа коментираше фиорентина-интер мислев се кандидира да го коментира погребот на полскиот претседател,ташак невиден е!!!!!:smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.042
уствари ид а тепате шо има везе,коа и онака другата година нема да ве глеам веќе у серија а.:smir:
Уште да го образложеше ова за нас неуките ... :kesa:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Уште да го образложеше ова за нас неуките ... :kesa:
Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom