Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
господе зарем со цел памет мислете дека ќе ја прекинете победничката серија на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имате и од кој стигнавте губите...ај разбирам да имате надеж ама да се кревате и да сте сигурни,е тоа неможам да го разберам...само ме интересира ако ве победиме и ако ја испадниме барселона кај ќе се криете послем???..за жалење сте бе пола од вас за барса почнаа да навиваат...сега па за рома..ојте онаму искомлепксирани едни туку си давате лажни надежи дека интер ќе оди сериа Б дека ќе дојди кај вас торес(кој сте вие кај вас да дојди торес,што гледа во вас..конкурентен тим??европски гигант???титули??:pos2:врвни соиграчи???...не ве разбирам освен мафија,криминал и неуспеси нема друго ништо да пронајди во вас, гледајте те го интер со барселона и сонувајте дека некој ден повторно ќе стигните 1/2 во ЛШ ајт)......(секоја чест на исколучоци кои знаат да водат конкретна дискусија)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Црвени,суспензии,повреди во двете екипи?Ајде некој инфо да знам дали да ја ставам во кладилница.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.946
Поени од реакции
16.275
Уште да го образложеше ова за нас неуките ... :kesa:
Остај бе они со Моџи се газ и гаќи:pos2:, тие што ќе кажат така ќе биди ...за тоа сеа ќе ни ја пуштат да ги победиме, оти здравје нека е серија б не чека :pos2:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:
А чим Иве те убедил значи стварно испаднавме :uvo: Сигурно ти дал цврсти факти...

Патем што рече за оваа утакмица?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Syn ја ке ти го доловам тоа шо сакаше Ивица Јуве да ти го каже :)

Ти текиња на она :

Нема ја да те тепам .....Други ке те тепаат :pos2::pos2:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Црвени,суспензии,повреди во двете екипи?Ајде некој инфо да знам дали да ја ставам во кладилница.
Зарем се прашува ваква работа? :) Чист кец...

п.с. еве ти тука све што те интересира...:smir:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Бранко на фејсбук ми пиша дека Интер утре иде во директен пренос со негов коментар

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Икс у икс...:tv:

H

^HITMAN^

Гостин
2-3 за Јувентус. Закерони НЕМА ШАНСИ да настапи со дефанзивна формација. Недреќа е што се повредени Џовинко и Трезеге, а и не се знае за Дел Пиеро. Ке биде меч во кој нема да има многу тактизирање туку и двете екипи отворено ке тргнат кон победата затоа што и едните и другите немаат простор за тактизирање, победата е повеќе од потребна и за двата тима.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Мене искрено едно нешто не ми е јасно.
Како може да типувате според игрите на двата тима кој ќе победи?Ова е дерби не е битна моменталната состојба, дали си горе дали си доле не е важно.Секогаш се тешки дуелите за двата тима.Јас искрено како фан на Јуве многу нормално си очекувам победа на Јуве ама не се палам многу, и Интер играат не се они безкичмењаци.
Така да ќе видиме на крај како ќе испадне.Со среќа.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
господе зарем со цел памет мислете дека ќе ја прекинете победничката серија на Мур на домашен терен со онаков мизерен тим што го имате и од кој стигнавте губите...ај разбирам да имате надеж ама да се кревате и да сте сигурни,е тоа неможам да го разберам...само ме интересира ако ве победиме и ако ја испадниме барселона кај ќе се криете послем???..за жалење сте бе пола од вас за барса почнаа да навиваат...сега па за рома..ојте онаму искомлепксирани едни туку си давате лажни надежи дека интер ќе оди сериа Б дека ќе дојди кај вас торес(кој сте вие кај вас да дојди торес,што гледа во вас..конкурентен тим??европски гигант???титули??:pos2:врвни соиграчи???...не ве разбирам освен мафија,криминал и неуспеси нема друго ништо да пронајди во вас, гледајте те го интер со барселона и сонувајте дека некој ден повторно ќе стигните 1/2 во ЛШ ајт)......(секоја чест на исколучоци кои знаат да водат конкретна дискусија)
Одговорен те молам објасними навистина одиме во СЕРИЈА Б?Пошто гледам дека некои наши фанови се помириле со фактот дека ќе сме оделе во серија б.
Тебе ти верувам и те молам да ми објасниш за оваа проблематика!!!!!!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Џабе брат,,, мене иве ме убеди дека нема да играме во Серија А веке,, соочисе со реалноста...
:tapp:
овде се најдов прозван без потреба,покажи каде тоа сум ти рекол или престани со провокации,ако уште не си излегол од основно училиште тоа е твој проблем,немој да ги замараш останатите...:tapp:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
овде се најдов прозван без потреба,покажи каде тоа сум ти рекол или престани со провокации,ако уште не си излегол од основно училиште тоа е твој проблем,немој да ги замараш останатите...:tapp:
Не те прозвав тебе бе Бот,,,, :pos3:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Само да не загубиме мислам дека нема :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Несреќана Диего игра или повреден е уште?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom