Индија почна да не’ ословува како Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е добро е. Втора земја во светот по бројност. Ако не се лажам, земја што поседува нуклерано оружје и земја со една од најбрзорастечките економии во светот.

Браво за Индија :smir:

Се надевам ќе издржат под притисокот на Грција

Гаро... честито бе :smir:

Него мене не ми се мести у глаа оти никој не лобирал кај евреите во Израел да не признаат!

Евреин баче не ти се продава за печена кокошка.

Кај Евреите треба многу ,,кинти,,да се дадат за да успееме и кај нив.

Инаку,нели со Израел имавме потпишано некаков договор за заедничка военна соработка,ако не се лажам?

Гаро... честито бе :smir:

Него мене не ми се мести у глаа оти никој не лобирал кај евреите во Израел да не признаат!

Честит празник на вистинското ВМРО, она кое после беше инфилтрирано од бугарлаана пциштовидна и која е сеуште присутна.

Инаку, за оние кои не знаат, тоа што г сторила Индија не е мала работа, ама не е ни голем ќелепур, оти Германија, Велика Британија, на пример, се едни од оние кои билатерално не ословуват со уставното име, додека во меѓународните организации и комуникација со трети земји не оловуваат со референцата.

па за израел мислам дека сме република македонија. треба да проверам ама 90% сум сигурен дека е така.

Браво за Индија гледате дека нашите не спиат баш добро не изненадија кој фактор се Мексико и компанија што сакаат нека прават ама мислам дека ке го променат ставот и Мексико повторно.

:vozbud: :pehar: :aplauz: :zver: :oeoeoe: :je: :olee: :ojea:

Секоја чест на нашите политичари за ова.

Индија расте ненормално брзо во економска смисла и многу е значајно да ја имаме на своја страна.

Е ми се разубави денот!

cestito za indija

a dali nekoj moze da mi pojsni dali samo vi bilateralni ili i vo multirateralni kontakti ke sme republika Makedonija za indija?

cestito za indija

a dali nekoj moze da mi pojsni dali samo vi bilateralni ili i vo multirateralni kontakti ke sme republika Makedonija za indija?

Moже бе :)

Инаку, за оние кои не знаат, тоа што г сторила Индија не е мала работа, ама не е ни голем ќелепур, оти Германија, Велика Британија, на пример, се едни од оние кои билатерално не ословуват со уставното име, додека во меѓународните организации и комуникација со трети земји не оловуваат со референцата.

ИНДИЈА:
Жители:1.065.462.000
БОП(2003 год.):600.637 милиони USD
Годишен реален пораст на БОП:5.8%

Конго

Жители:2.894.000
БОП(2003 год):3.564 милиони USD
Годишен реален пораст на БОП:1,6%

Мексико

Жители:100.588.000
БОП(2003 год):526.080 милиони USD
Годишен реален пораст на БОП:3.0%

Од следново гледаме дека Мексико и Конго заедно немаат ни десетина од населението во Индија,бруто општествениот производ им е помал за една шестина а годишниот пораст на БОП за еден процент....Ова е се од 2003 год. а во последниве 5 год Индија е многу поразвиена!

Гарант не признале по притисок на македонското малцинство останато уште пред 2300 години?! :)

Имате ли информација како Грците реагирале на сето ова?

Можеби и реакции од нивни медиуми, баш ме интересира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom