Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Чудни рабоќе се овие рабоќе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-премногу чудни.... кој оставил отворено и плус огин во каминотЧудни рабоќе се овие рабоќе...
tie deca imaat pogolema svesnost,kako sto nie nekogas od majmun sme evoulirale vo covekoliki majmun pa vo covek koj znael da napravi samo lak,strela i kopje i se taka do denes preku pat na evolucija sme stignale do denesniot sovremen covek kojpatuva vo vselenata,naprednal vo tehnologijata,medicinata i tn.e sega toa "misija"e poveke narodski kazano,se raboti za evolucija na svesta,deca so povisoka svesnost.nivnata mozocna sposobnost e daleku pogolema od nasata i zatoa tie deca mnogu cesto kazuvaat deka gledaat i slusaat raboti sto nie ne gi gledame i slusame,samo sto jas mislam deka svetot dignal pregolema buka okolu toa,normalno e da postojat nesta okolu nas sto ne gi percepirame kako na primer toa deka zivotnite slusaat poveke zvuci od nas,toa ne e nisto cudno ili nevozmozno.Da se vratime na "misijata"
poradi taa nivna visoka razviena svest tie deca primaat i ispustaatmnogu povisoki vibracii i se ona sto e zastapeno kaj malograganskiot mentalitet kako ljubomora,zloba,zelba za odmazda,zelba za unistuvanje,za mok,za pari i sl za niv e seto toa taka nisko,ednostavno ne samo sto ne se takvi tuku i se borat protiv toa zatoa sto zamisli ti da mozes da bides nadaren za mnogu nesta,da imas tolku mnogu sposobnosti,sigurno nema da potpagas pod vlijanie na takvi vibracii,tuku ke se stremis da se usovrsis vo sekoe mozno pole.
mislam deka ti pojasniv malku za kakvi deca stanuva zbo
eve na primer sin mi koj ima 3 i pol. godini ja saka muzikata na enigma,era,vangelis,saka da igra igri kako warcraft,tvrdi deka gleda svetlini,me masira koga ne mi e dobro i tocno znae da me dopre kaj me boli bez da mu kazam ,sto e stvarno zaprepastuvacki
jas pred nekoj den pisuvav na temata orbovi za nego,so cel da najdam nekoj odgovor,no imav prilika da naidam na civek sto raboti so takvi deca ovde vo makedonija i sega mi e se pojasno
--- надополнето: Jul 26, 2011 8:04 PM ---
tie deca se nasekade okolu nas i kristalnite i indigo,veke kazav sekoj sto e so malku porazviena svesnost pripaga na eden od dvata vida .indigo decata pocnale da se ragaat vo osumdesetite godini i site tie sto bile ponapredni za toa vreme,sto ne se vklopuvale vo mnozinstvoto e mozno da se indigo deca,jas neznam sto si zamisluvate vie toa se normalni luge so pogolema svest mozno e da koristat opogolem procent od mozokot otkolku nivnite roditeli na primer i nie obicnite luge sme stanale ova sto sme po pat na evolucija da bese ova nevozmozno seuste ke ziveevme vo kameno vreme
Во право си за се, но дека човекот се развил од мајмун не се сложувам, ако секој ден е ден на еволуција и од годна на година се развиваат луѓето, тогаш зашто мајмуните се сеуште мајмуни? зашто низ годините нема некој доказ дека мајмун евоулирал во човек?
Најубав доказ ти е интернетот . Помини неколку дена на него , не е важно дали тука или на друго место и ке сфатиш колку мајмунството е присутно мегу нас лугето сеуште .
Алудираш на сличности со мајмуните најверојанто, слични или различни не е битно се прашувам зашто мајмуните се сеуште мајмуни а еволуцијата се случувала низ годините.
http://scienceblogs.com/evolvingthoughts/2008/07/why_are_there_still_monkeys.phpАлудираш на сличности со мајмуните најверојанто, слични или различни не е битно еволуцијата се случувала низ годините а мајмуните се сеуште мајмуни.Па барем да проговреа до сега, да гукнеа, еден папагал може да прозбори да му се сневиди.
![]()
ova ko vezbi za poznavanje na angliskiotдајте едно кратко објаснување на македонски, 3 дена ми треба да прочитам :evil:
еј ај бар коа ставате видеа од по 1 час дајте бар објаснување на кратко пошо нема секој време да ги гледа
Еве нешто http://www.in5d.com/transcription-total-recall-matias-destefano.html да прочиташ...еј ај бар коа ставате видеа од по 1 час дајте бар објаснување на кратко пошо нема секој време да ги гледа