Ич не сум го гледал неделава, ама дека повреда? Или ја крена глумата на уште едно ниво повисоко .Ноле ќе освои, во прав момент ќе крени форма сеа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ич не сум го гледал неделава, ама дека повреда? Или ја крена глумата на уште едно ниво повисоко .Ноле ќе освои, во прав момент ќе крени форма сеа...
Можда има знаци на замор ама со оглед на идните противници мислам ќе се прошета до титула.Ич не сум го гледал неделава, ама дека повреда? Или ја крена глумата на уште едно ниво повисоко .
ne zabot , grbotТомич резилот предал поради болка во забот.Нешто и кичма се спомнува, ама за забоболка бе...
Ти ебам нежното татино синче, боље Кокинакис да играше со Ноле, бар детето има жар во него за разлика од ова муфљузов.
Tomic wants 2 play Miami but tough this morning: 'I woke up and I wasn't breathing for some reason. I woke up choking myself. It was tougher me 2 wake up & shower. I had pain all my eye felt like someone stabbed my eye. Couldn't do anything. Couldn't run
abe site udari osven servisot mu bea so strav , pimplashe celo vreme , cekashe greshka, ednash ne si ja ,,pushti,, rakata. Za riternot vo red , beshe dobar , ama pak toj riter mu e zashtiten znak , kako na Isner servisot. Tochno deka site od top deset se mlitavi na Indian , dodusha osven Novak so Isner drugite do sea ne ni bea na poseriozen test , pa ne moze mnogu da sudime , ama Fed mi e nekako najsiguren . Abe nishto ne komentirash za ,,tvojot,, Nishikori , neshto tenko prede, nema ni traga od potencijalniot grend slem shampion . Dodusha i Cilic si ebal vekotНе бе забот бил сепак во преден план, само изгледа заебано било, џабе го изругав.
Инаку Федерер до сега не изигра ништо специјално, со Шварцман и Сепи просечен, едино со Сок изигра добра партија. Новак со Иснер беше страшен, не ме зезај секоја ебана серва му ја враќаше, а инаку што сакаш од релијата со двометраш, нема тактика тука него само му ја гураш топката на бекенд и чекаш да промаши. Одлично сервираше и би рекол рутински си го доби.
На турниров може да се каже дека ниту еден од топ 10 не е во топ форма, но од сите преостанати мене Ноле ми изгледа како во најдобра форма.
Повреден е Нишикори, вчера баш прочитав дека имал повреда на зглобот на десната рака, па затоа и изгуби од мртвиот Лопез. Ништо, тој човек додека не се среди физички тешко да се носи со најдобриве, т.е. со ритмот на најдобриве... Нормално ќе има турнири каде што ќе ебава мајки али во континуитет тешко да го прави тоа ако не се оправи на физички план.abe site udari osven servisot mu bea so strav , pimplashe celo vreme , cekashe greshka, ednash ne si ja ,,pushti,, rakata. Za riternot vo red , beshe dobar , ama pak toj riter mu e zashtiten znak , kako na Isner servisot. Tochno deka site od top deset se mlitavi na Indian , dodusha osven Novak so Isner drugite do sea ne ni bea na poseriozen test , pa ne moze mnogu da sudime , ama Fed mi e nekako najsiguren . Abe nishto ne komentirash za ,,tvojot,, Nishikori , neshto tenko prede, nema ni traga od potencijalniot grend slem shampion . Dodusha i Cilic si ebal vekot, ama ima kaj mene opravduvanje radi povredata.
Inaku , Delpo izgleda ke igra vo Miami so vajld card
Раонич да го освои турнирот???? а во игра се Федерер, Џокович, Мареј, Бердих, па било кој од овие да одигра на 60% од своите можности ќе го добие без проблеми Раонич, Раонич е солиден играч се до завршниците на турнирите кога ќе налета на некој поасален тенисер и си губи како од шала, скоро секој турнир му е пресликан, лесно стига до осмина или четврт финале и тоа му е максимумот, зборам за овие појаките турнири, на некоја 250ка може и да направи подобар резултат и да освои некоја титула ама на мастерс или гренд слем, треба некои невозможни работи да се поклопат па тој да освои, со Џокович и Мареј тврдам дека нема што да бара, со другите може и би имал некаква шансаРаонич игра во голема форма, и може да направи изнедаување. Не мислам на мечот со Надал, каде што иако е 5-0 за Надал, нема да биде изненадување да го плесне утре, туку може и да го освои турнирот.