се полнеше синоќа цела вечер и пак исто..несака да се оклучи сега го однесоа на сервис па ќе видиме што е проблемот...можеби батеријата цркнала или паднал системотВиди полни го убаво, ако не сака донеси го во сервис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се полнеше синоќа цела вечер и пак исто..несака да се оклучи сега го однесоа на сервис па ќе видиме што е проблемот...можеби батеријата цркнала или паднал системотВиди полни го убаво, ако не сака донеси го во сервис.
cenicka?Продавам iPod нано ако некој е заинтересиран (4генерација 16GB)
Треба да напраиш jailbrake прво па после да инсталираш од сидија кракнат маркетЗдраво до сите,
некој да не знае како може да инсталирам ( download) една апликација за iPhone vShare се вика и преку неа можам да слегнувам апликации без пари ми треба една navigon апликација (навигација) која работи без интернет ја има free а преку app store се плаќа и е 65$.
Може и без jailbrake го средив и функционира екстра си слегнуваш доста апликации што во app store се плаќат а тука не. фала во секој случај.Треба да напраиш jailbrake прво па после да инсталираш од сидија кракнат маркет
со кинеските програмчиња??Може и без jailbrake го средив и функционира екстра си слегнуваш доста апликации што во app store се плаќат а тука не. фала во секој случај.
па не знам дали се кинески или не на веб сајтот на апликацијата има download и се инсталира како да си ја слегнал од app store и тн.со кинеските програмчиња??
Затоа ти го пратиле ... никој во свет не ги средува, така да останува за делови да го дадешЗдраво дечки, имам iPhone 5S пратен директно од Англија и сега проблемот е тоа што iCloud акаунтот му е заклучен т.е не го знам пасвордот за да го отклучам, дали може на некој начин да се напрае некој bypass така кажано и да се направи ресет на него?
Абре каков ориз ... оди однеси го на сервис да се отвори да се исчисти и ако може да се спасиДали на некој му има паднато ајфонот во вода и да престане да му функционира? Мене тоа ми се случи сабајлето и се распрашав и ми рекоа да го отворам и да го оставам неколку саати( не успеав да го отворам), гледав на јутуб дека 48 саати во ориз да се остави треба па да видиме што ќе биде. Доколку на некој му се има слично нешто случено ако не е проблем споделете искуство и помогнете ако е тоа можно.![]()