Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Види полни го убаво, ако не сака донеси го во сервис.
се полнеше синоќа цела вечер и пак исто..несака да се оклучи сега го однесоа на сервис па ќе видиме што е проблемот...можеби батеријата цркнала или паднал системот

Продавам iPod нано ако некој е заинтересиран (4генерација 16GB)

Здраво до сите,
некој да не знае како може да инсталирам ( download) една апликација за iPhone vShare се вика и преку неа можам да слегнувам апликации без пари ми треба една navigon апликација (навигација) која работи без интернет ја има free а преку app store се плаќа и е 65$.

Здраво,
Имам ајфон 4, овие дена изгледа ќе го продадам. Е сега...што треба да направам за телефонот да ми се врати на 0? За на новиот корисник да не му бара мој ајклауд, да си внеси свој нормално и така натаму.....Дали можи да наместам на ајклауд да ми се синхронизират сликите и други работи и потоа кога ќе го напишам ајклаудот на новиот телефон да ми се вратат или пак ќе морам да ги префрлам на компјутер?

Здраво до сите,
некој да не знае како може да инсталирам ( download) една апликација за iPhone vShare се вика и преку неа можам да слегнувам апликации без пари ми треба една navigon апликација (навигација) која работи без интернет ја има free а преку app store се плаќа и е 65$.
Треба да напраиш jailbrake прво па после да инсталираш од сидија кракнат маркет

Треба да напраиш jailbrake прво па после да инсталираш од сидија кракнат маркет
Може и без jailbrake го средив и функционира екстра си слегнуваш доста апликации што во app store се плаќат а тука не. фала во секој случај.

Може и без jailbrake го средив и функционира екстра си слегнуваш доста апликации што во app store се плаќат а тука не. фала во секој случај.
со кинеските програмчиња??

Имам проблем со Game Center-от. Имам нотификација што покажува бројка 2. Како да имам 2 Friend Requests, ама штом го отворам, ме носи во листата на пријатели и немам никакви покани за пријателство или било што. Додека апликацијата стои уклучена (дури и во позадина), бројката ја снемува. Штом ја исклучам аплијацијата целосно, бројката се враќа.
Ова веќе некое време си е така, мислев со некој апдејт ќе го снема, ама уште е тука. Не дека ми смета многу, навикнав веќе, ама ако некој знае да ми го реши, супер би било :D
iPhone 5C e, iOS 7.1.2. Немам ништо чепкано (jailbrake и сл).

Здраво дечки, имам iPhone 5S пратен директно од Англија и сега проблемот е тоа што iCloud акаунтот му е заклучен т.е не го знам пасвордот за да го отклучам, дали може на некој начин да се напрае некој bypass така кажано и да се направи ресет на него?

Здраво дечки, имам iPhone 5S пратен директно од Англија и сега проблемот е тоа што iCloud акаунтот му е заклучен т.е не го знам пасвордот за да го отклучам, дали може на некој начин да се напрае некој bypass така кажано и да се направи ресет на него?
Затоа ти го пратиле ... никој во свет не ги средува, така да останува за делови да го дадеш

Дали на некој му има паднато ајфонот во вода и да престане да му функционира? Мене тоа ми се случи сабајлето и се распрашав и ми рекоа да го отворам и да го оставам неколку саати( не успеав да го отворам), гледав на јутуб дека 48 саати во ориз да се остави треба па да видиме што ќе биде. Доколку на некој му се има слично нешто случено ако не е проблем споделете искуство и помогнете ако е тоа можно. :)

Дали на некој му има паднато ајфонот во вода и да престане да му функционира? Мене тоа ми се случи сабајлето и се распрашав и ми рекоа да го отворам и да го оставам неколку саати( не успеав да го отворам), гледав на јутуб дека 48 саати во ориз да се остави треба па да видиме што ќе биде. Доколку на некој му се има слично нешто случено ако не е проблем споделете искуство и помогнете ако е тоа можно. :)
Абре каков ориз ... оди однеси го на сервис да се отвори да се исчисти и ако може да се спаси
ако имаш среќа ќе поминеш со некој сменет дел/батерија и слично
мокрен телефон е секој различна приказна

Како може да се провери дали iphone 5s е заклучен на icloud или не ... има еден другар 5s ама бил заклучен од германија му го донеле , не знаеме дали може да се користи со r-sim или е заклучен на icloud..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom