Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Од вип, местам тоа апн и јусет випоператор, ама за прокси и порт немам опција кај да ги пишам. Се јавив во контакт центар ми викаат дека за ајфон не праќаат подесувања.

Батали ги тие од вип... да не имаш 3G пуштено? И на кој ајфон?

Вака сега дај некој салам нека ми објасни околу iTunes. На компјутер имам инсталирано,ама во телефонот немам ништо.

Нешто ми вели cannot acces to itunes или така некао не знам точно.И песни имам пробано да ставам неќе.
На некој што не му е мака нека ми објанси чекор по чекор затоа што се бунам јас очигледно грешам некаде околу процедурите.

iPhone neverlock работи на Оне мрежа, што исто се гледа у Carrier > вика Оне. На главниот екран горе лево кај што е сигналот и името на мрежата пишува Orange A... немам проблем ни со 3Г ни со мрежата али зошто пишува Orange?

iPhone neverlock работи на Оне мрежа, што исто се гледа у Carrier > вика Оне. На главниот екран горе лево кај што е сигналот и името на мрежата пишува Orange A... немам проблем ни со 3Г ни со мрежата али зошто пишува Orange?

Не е само кај тебе така,по некое време може само ќе се опраи или пробај наново да скенираш мрежа па откако ќе одбереш ONE може и ќе се смени. Обично вака со Оrange A јавува на тие шо користат gevey sim ;)

Не е само кај тебе така,по некое време може само ќе се опраи или пробај наново да скенираш мрежа па откако ќе одбереш ONE може и ќе се смени. Обично вака со Оrange A јавува на тие шо користат gevey sim ;)
Factory unlock направив. Кога се активираше пишуваше Оне. Го подесив 3Г-то и чим го активирав тогаш се појави горе Orange A. Не ми смета нешо посебно ова али не знаев што е фората.

Имам 4с jailbroken и одеднаш престана да ми работи wifi-то, поточно затемнето е неможам да го користам уопште. Пробав со ресетирање network и all settings и не помогна, истотака не е ни во airplane mode. Решение?

koga g opovrzuvam i padot so kompjuterot gore desno kaj baterijata ova go ima
HT4060-ipad-not_charging-001-en.png
A sepak se polni ama mnogu popoleka od vobicaenoto probav i vo shteker tamu ne ni reagira.a koga e povrzan so kompjuterot nitu itunes ne go naoga i padot probav i na drugiot kom. istoto.

koga g opovrzuvam i padot so kompjuterot gore desno kaj baterijata ova go ima
HT4060-ipad-not_charging-001-en.png
A sepak se polni ama mnogu popoleka od vobicaenoto probav i vo shteker tamu ne ni reagira.a koga e povrzan so kompjuterot nitu itunes ne go naoga i padot probav i na drugiot kom. istoto.

Оригинални кабли и полнач користиш?

Нека ми пиши некој во пп колку е одкодирање на 4с на финска мрежа (DNA)

Imam problem koga go vmetnuvam x-simot se aktivira se pojavuva apple logoto i pisuva sim not valid. Pomos

Imam problem koga go vmetnuvam x-simot se aktivira se pojavuva apple logoto i pisuva sim not valid. Pomos

Да не не ти е активиран телефонот? Ако не е активиран, прво треба да го активираш со сим картичка од оригиналната мрежа.

Да не не ти е активиран телефонот? Ако не е активиран, прво треба да го активираш со сим картичка од оригиналната мрежа.

Другар x-sim-ot ти го активира и декодира телефонот, тоа не gevey. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom