Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се укочи копчето за заклучување на 4С-от, у превод треба да чекам 1мин за да се заклучи сам, знаете некој сервис што поправа евтино и брзо? Бидејќи во два-три што се јавив ми побараа 1000-1200 денари и плус 2-3 дена кај нив да седи телефонот.

Ми се укочи копчето за заклучување на 4С-от, у превод треба да чекам 1мин за да се заклучи сам, знаете некој сервис што поправа евтино и брзо? Бидејќи во два-три што се јавив ми побараа 1000-1200 денари и плус 2-3 дена кај нив да седи телефонот.

Ако имаш Jailbreak, преку Activator намести си некоја комбинација да ти биде копчето за заклучување. Пример, кога ќе допреш два пати горе на саатот, да се заклучи, нешто такво.

Ако може некој да ми предложи страна за декодирање на ајфони каде се плаќа со кредитна картичка не преку paypal :D

Може ли линк за детално објаснување за iphone jailbrake и unlock, колку коштаат? Сакам да земам iPhone 4s од Америка па ме интересира од која мрежа би било најдобро за да функционира кај нас? Rookie прашања, али немав кој друг да прашам. :)

Предложете некое место каде можам да го поправав екранот и тачот на iphone 3g

tVRhBnX.jpg

:D

samo edniot zvucnik mi rabotit na iphonot.. kolku bi me kostalo da go napram?

Iphone 5 подесувам интернет ама нема никако. Местам се и апн и 300 чуда џабе! Чаре?

Имам Ајпод тач, си функционира интернетот перфектно, се отвара, само фејсбук не.
Само што ке го отворам, одма се гаси и се врака на главното мени...што може да е проблемот?

Имам Ајпод тач, си функционира интернетот перфектно, се отвара, само фејсбук не.
Само што ке го отворам, одма се гаси и се врака на главното мени...што може да е проблемот?

Види некој апдејт да не бара нешто.

Iphone 5 подесувам интернет ама нема никако. Местам се и апн и 300 чуда џабе! Чаре?

Чив интернет и кои сетинзи? Проба ли со рестарт на телефонот?

Избриши ја апликацијата и симни ја пак.

Чив интернет и кои сетинзи? Проба ли со рестарт на телефонот?

Избриши ја апликацијата и симни ја пак.

Од вип, местам тоа апн и јусет випоператор, ама за прокси и порт немам опција кај да ги пишам. Се јавив во контакт центар ми викаат дека за ајфон не праќаат подесувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom