- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.580
- Поени од реакции
- 119.615
HAARPМожеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HAARPМожеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Се исфорсирал пилотот. Поредок е воздухот на 4 000 метри, си играл и с'ибал мајката. Вика во видеото дека се живи пилотите.Можеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Можеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Пари немам за да летам со авион а за фобија - лесна е ќе позајмам од некаде.
Или ќе си купев.
Плати ти карта до лапонија јас ќе земам кило ракија, додека летам ќе пивнам малце.Ајде да летаме. Со ракија.
Јас додека полетува па се додека не се исправи горе у воздух нема шанси да гледам лево-десно, морам да сум залепен на седиштето и гледам само во една точка, ептен ми се врти... гадно чувство.Здраво
Имам летано со авион и на секое полетување осеќам вртоглавици и motion sickness. Многу страшно чувство. Дали некој од вас го има истото чувство или не толку интензивно?
Ве молам споделете.
Мене едно ме интересира. Како се справувате со бучавата/притисокот во ушите? Јас со кола да се качам некаде на повисоко мислам дека главата ќе ми прсне и дека крв од нос ќе ми протече, не па со авион кога би летал.