- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.282
- Поени од реакции
- 113.263
HAARPМожеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
HAARPМожеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Се исфорсирал пилотот. Поредок е воздухот на 4 000 метри, си играл и с'ибал мајката. Вика во видеото дека се живи пилотите.Можеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Пилотиве генерално во Америчката војска имаат статус на Untouchables. За нив има посебна кујна, посебни комплекси за спиење, посебни правила. Ова е типично курчење што се гледа на видеото, затоа што само они правеа вакви глупости и маневри, ниски прелети над база и ред други глупости.Можеби е малку глупо прашањево ама страшно ме интересира, што се случи тука, погинаа, причина за ваков пад?
Ајде да летаме. Со ракија.Пари немам за да летам со авион а за фобија - лесна е ќе позајмам од некаде.
Или ќе си купев.
Плати ти карта до лапонија јас ќе земам кило ракија, додека летам ќе пивнам малце.Ајде да летаме. Со ракија.
Јас додека полетува па се додека не се исправи горе у воздух нема шанси да гледам лево-десно, морам да сум залепен на седиштето и гледам само во една точка, ептен ми се врти... гадно чувство.Здраво
Имам летано со авион и на секое полетување осеќам вртоглавици и motion sickness. Многу страшно чувство. Дали некој од вас го има истото чувство или не толку интензивно?
Ве молам споделете.
Џвакај мастика додека леташ, помага многу.Мене едно ме интересира. Како се справувате со бучавата/притисокот во ушите? Јас со кола да се качам некаде на повисоко мислам дека главата ќе ми прсне и дека крв од нос ќе ми протече, не па со авион кога би летал.