Игри што ве заиграле и неможете без нив!

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Call of Duty сите ,NFS сите ,WOW, KANTER ,DOTA
Тие се игрите кои сум ги играл највеќе

највеке до сеа со сум играл игра е цс ... ама исто се заразни и WoW~ и Сан андреас :helou::drk:

football manager,GTA vice city,counter 1.6,fifa,pes:toe:

Se razbira: Resident Evil, Devil may cry, Silent Hill, Stalker, Guitar Hero 3:je:

Ja imav Battlefield 2 piratska verzija i ke se uklucam on-line i ke me butnat poslem 15-16 min.Se iznervirav i otidov vo Jugoton kesnav 1630 den i sega ja imam original.Sto se desava?Kompjuterot mi e stara 4ka i pak vo VEGAS kompjuteri i pak krknav 18000 den i sega imam toa sto sakam da igram on-line.Sto e najinteresno i dzoestik zemav za simulacija na avioni od 1690 od EMI BLACK HAWOK, i sega neka mi kaze nekoj gejmer dali ima nekoj pobolen od mene za igri ?:) Zezam ali stvarno dobiv toa sto sakam a i piratskite sajtovi nemaat vrska so originalnive

Значи стварно Zero Hour не може да ми здосади...

Captain Claw!!!
Не можам без таа игра и сега сум до последната стаза така што кога ќе ја доиграм не знам што ќе работам!Навистина се заљубив во капетанчето , ама многу е убав:pos2:

Se razbira najdolgo vreme imam igrano counter a sum igral i WOW ama ne mi se davaat pari.pozzz:helou:

1.Call of Duty 4: Modern Warfare
2.GTA San Andreas
3.FIFA 08

Need For Speed

Call of Duty 1,2,4,5

FIFA 08/09

Red Alert 3 во последно.

Se razbira sum igral CT na vremeto uste koga bese verzija 6.3 i tek uste ja igram ali ne aktivno kako porano.
WarCraft igrav edno 3-4 godini i Dota all star.ali mi mina merakot.
A bez StarCraft:BroodWar ne se moze. uste koga izleze i tek sea po 10 odini uste si ja igram so drugarite i po internet.
a ponekogas me fakja nostalgija pa si igram na 486 tie slagalicite :D.

Age of Empires сите делови освен последниот.Мислам дека најголема грешка им беше тој дел ..Сепак секојдневно си ја играм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom