Играте WoW (World of Warcraft)?

• Креатор на темата Креатор на темата M@STER
  • Време на започнување Време на започнување
Играв масовно пред TBC ама после дојдов до заклучок дека е подобро да имаш подобар социјален живот во реалноста отколку online па се откажав на неодредено време.
:uvo:

Имав можност да играм на бета-верзијата од официјалната ВоВ и од тогаш ја играм стално. Тоа е околу 5 години мислам, доколку убаво се сеќавам.
LoL лошо се сеќаваш ..... WoW искочи 2004 октомври така да 4 години е најмногу што си играл... Знам зошто од тогаш и јас ја играм

Вчера направи точно 4 години. Близзард делеја бесплатни мечина :) + achievement дека си се логирал на тој ден.

Dajte nekoj originalen akount nema sansi da vi go zemam zs ne vi go znam e-mailot

rofl, Niki Val, ме изнасмеја, ај ти дај ми ја кредитната картица, нема да ја користам зш не ти го знам пинот. ХАХАХАХАХА какви луѓе има значи стварно треба да идете да се лечите! :tapp:

Хахахаха ники вал брат... луд си ме насмеа... :) така се давало акаунт....

работава е >> Дај "Бабе" еден Account че ти го вратам за 3 дена << :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Играв и изгубив многу време на таа игра...сега не ја играм :)

Се измачив инсталирајќи ја, па не би била фер спрема себе ако не ја играм нели? Сеуште не ми се јасни некои работи, но се снаоѓам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom