Играте WoW (World of Warcraft)?

• Креатор на темата Креатор на темата M@STER
  • Време на започнување Време на започнување
Леее исто и ја... Близард не се нормални ако еднаш си се навлекол готово нема пуштање. Играв од кога излезе 2005 до некаде 2008 па две години баталив... излезе Катаклизмава и сеа пак сум навлечен.

Cataclysm не е многу интересна.. најубава е најстарата The Burning Crusade јас играм 4 години.. :)

Јас почнав да играм на WotLK, некако ми фали сеа кога сум на Cata, ама сепак, не би се откажала, ептен се навлеков :)

WotLK беше најдоброто нешто што и се случло на WoW до сега според мене, сеуште се осекам исто така доброкоа level-ирам у Northrend какошто осекав првиотпа коа отидов со paladin-от кога излезе WotLK.

кој може да ми каже кај да симнам wow - lich king
Има некои приватни сервери,провери на wowstatus

WotLK беше најдоброто нешто што и се случло на WoW до сега според мене, сеуште се осекам исто така доброкоа level-ирам у Northrend какошто осекав првиотпа коа отидов со paladin-от кога излезе WotLK.
Само Ulduar и Malygos, за другото TBC.

Играм играм само...
Пуст ја...немам кеш да си го платам ацц-то:tapp::D,а никако да најдам некој асален спонзор од скандинавија...
А ми се игра ми се плаче :pos::D

Да почнам сега да играм оваа новава што ми треба какое катаклизам, што ми треба да имам инсталирано?

Сите делови да ги инсталирам едно по едно или?

Да почнам сега да играм оваа новава што ми треба какое катаклизам, што ми треба да имам инсталирано?

Сите делови да ги инсталирам едно по едно или?
На официјалните сервери? Сите делови да си ги купиш, а за инсталација моеш и од торент.

Не бе на приватниве сервери што се
Ако имаш другари што ги имаат цедињата оргинали инсталирај си ги ако не симни ги од интернет мора да ги инсталираш сите делови еден по еден сите.

Не бе на приватниве сервери што се
За на приватни да играш мора да провериш до која верзија е приватниот сервер на кој планираш да играш.. За да не инсталираш се па да чекаш симнување на пачови.. и после тоа нишо да не бидне... затоа прво најди сервер па ке најдеш и торенти за да ја симнеш до тој пач и да играш. Поздрав.

Сакам да ја инсталирам играва, е сеа ме интересират све шо требит да напрам, да симнам да инсталирам, колку време и колку ГБ ќе ме коштат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom