Играте WoW (World of Warcraft)?

• Креатор на темата Креатор на темата M@STER
  • Време на започнување Време на започнување
ЗАКОН игра го избришавхеројот од 60 лвл. и почнав од поново и са сум 30 лвл на тој сервер сто го играм јас мозам да го даам аццаунтот да фаќа некој сто нема акаунт на мојот херој лвл

Ако сака нека прати Лична Порака

Само нека не го брише херојот од 30 лвл туку на тој да фака лвл:toe:

Ако е паладин или хантер не играм, ако е нешо друго мојт:salut:

важи бе ке ти пратам преку Приватна Порака серверот и аццаунт наме и пассворд:salut:

Пишав и предходно али нема везе, играм 70 левел Dwarf Warrior... мада у задње време почнав Драенеи шаман, малце да сменам класа и секако...поинтересно е.Среќно! :smir:

ZIKS напиша:
Абе, има некој ненормални. Пример, еден овде во Струга, играл 16 сати во еден интернет клуб. :)
Kај мене рекорд 13 ипол саати.
Идам дома јадам, спијам идам у Salenet и гледам уште игра.
Вака изгледав тогаш:icon_eek: :pos:

Lol Budali ste vie otkacete se od taa igra.Ke stanete ko south park emisijata.Pa posle ke vi vikaat u have no life.

Порано, шо знам 2-3 месеца имаше ако не и поише проаѓам у едно нет-кафе глеам еден тип плеша Воф, одам утре дента типот на истиот компјутер, истата игра :) гледам на сервер 26 саата, JESUS CHRIST! си помислив у себе...болест. :smir:

абе играм ама не многу глупо е тоа што серверите паѓаат после 2 или 2 ипол саата

Ја овициално кажувам дека ке направам пауза додека не ја земам Burning crusade

Ja igram WoW 2 godini na Sckullcrasher Eu Karakterot mi se vika Rox ( Warrior Human level 70) ako igra nekoj neka pise :)

Igram so Blood Elf Paladin!... pozz

HEHE JAS imam 2 70ski 70 undead warrior i 70 orc hunter i imam 39 i 19 lvl Twink 32-rogue i 19-warrior ako saka nekoj da znae nesto poveke za wow /w me :) i sega pocnav undead warlock :)

се разбира дека играм нема шанса да оставаМ 70 лвл хероЈ толкУ ке се мачам и на крајта да го заебаМ:pos2:

Играв кога искочи до 41 rogue.. И сеа мислам пак да ја играм

хихи 41 мал лвл си брат качи 70 па ке правиме муабет..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom