Играме фудбал - 14.07.2013 - Недела

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе дојдете?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најлошото игралиште сте го избрале од сите можни во К.Вода :icon_mrgr:
Дојдете си пред 6, мада овие денови нема жив човек, фати време за одмори, така да немате гајле за место :icon_mrgr:

Е ај да ве прашам набрзина... Пошто до сега на ваков собир не сум бил, освен еднаш кога игравме ние со наша екипа против екипа од кајгана... Епа прашањето ми е пошто сум послаб со време, еве како што пишува 18 30, значи во 18 30 сите сме собрани почнуваме тогаш, завршуваме и си одиме дома ? И колку време одприлика играте, ако завршиме на пр до 20 : 10 рачунајте ме и мене сигурно :)

Апсолутно ќе завршиме до 20:00, нормално ако сите дојдат навреме, и освен ако немаме огромни проблеми со теренот.

Francesco Totti
Шурикен

Бидејќи ќе дојдете ако не ве мрзи да одвоите 30 секунди да гласате во Анкетата бидејќи да се има преглед колку точно ќе дојдат и кој ќе дојде :)

Инкогнито Original

Секако ако успееме утре да одиме сите понатака секако дека ќе имаме вакви собирања за утакмица :) и на различни терени да не биде монотонија секако тоа отом потом :)

Готово стиснав дека присуствувам. Се надевам за фудбал ќе средите. Се гледаме. :)

Е да, мора да најдеме топка. И ако откажувате присуство - откажете вечерва, за да имаме време да ви најдеме замени, океј?

Saeta Rubia , ќе мора ти да ја спасуваш утакмицата изглеа :) Ќе ја донесеш ли твојата топка да ја напумпаме?

И ја може да донесам топка, не е нешо најнај, али у случај да нема друга топка, би играле со таа. До сеа сме 10 души.

И ја може да донесам топка, не е нешо најнај, али у случај да нема друга топка, би играле со таа. До сеа сме 10 души.

Одлично ете имаме фудбал :) Слободно донеси го бидејќи никој друг не се изјави дека ќе донесе рачунаме на тебе другар за фудбалот секако сме 12 души така да можеме да играме.

Одлично ете имаме фудбал :) Слободно донеси го бидејќи никој друг не се изјави дека ќе донесе рачунаме на тебе другар за фудбалот секако сме 12 души така да можеме да играме.
Не сме 12 души, од тие пријавените, една е женско, а номорегамес не доаѓа.

Е не сме, со Saeta Rubia ќе бидеме 11. Јас ќе пробам да го убедам најдоброто другарче да се појави на терен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom