Играме фудбал - 14.07.2013 - Недела

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе дојдете?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бидејќи засега сме 12 значи Дечки утре гледајте да бидете таму најкасно до кај 18:20 :)Јас таму кај 18:00 часот ќе бидам со @Boki.Mkd и Cthulhu^ Се надевам дека сите ќе се соберем и како што си кажавте ќе дојдете. Ако имате и другари кои сакаат да дојдат нека дојдат Saeta Rubia тебе те рачунав бидејќи секако ни треба човек + :) А тука ќе бидат и како морална подршка :D

.Sky.

Ми се допаѓа што некој се нафати повторно да организира. Да пробаме утре како ќе биде. :)

.Sky.

Ми се допаѓа што некој се нафати повторно да организира. Да пробаме утре како ќе биде. :)

Па да скоро 2 недели читав повеќе активно за фудбал гледам и никако некој да превземе и си ја земав одговорноста да направам нешто Секако ако успее утре можеме секоја наредна Недела да имаме утакмици :)

13 сте со мене, значи може јас да испаднам ?

Добра утакмица дечки (y) Се надевам дека за следнава недела ќе се собереме истите и ќе имаме уште подобра утакмица за прв пат ова е одлично :)

Конечен резултат 15:08 :)

Поздрав до играчите со кои победивме :cool:

Се гледаме наредната недела дечки :)
--- надополнето: 14 јули 2013 во 20:53 ---
@babsyy
enolA

:icon_mrgr: Еее дечки не ги дружевме девојките ни се налутија ... :(

Сме требале да ја погледнеме анкетата. 13 со се Ноуморгејмс кој откажа и Бебси која не бодреше страсно :ROFLMAO: .11 сме биле.
1 заеба кој барем требаше да каже. Среќа испаднавме парен број.

Сме требале да ја погледнеме анкетата. 13 со се Ноуморгејмс кој откажа и Бебси која не бодреше страсно :)ROFLMAO:).11 сме биле.
1 заеба кој барем требаше да каже. Среќа испаднавме парен број.
Добро е за цела среќна испаднавме парен број и изигравме и секако поздрав до девојките кои не бодреа :cool:

Секако за прв пат е одлично што се видовме што се запознавме и изигравме утакмица што е најважно за следниот пат кога ќе организирам секако ќе ми оставите сите кои ќе знаате дека ќе дојдете ќе оставите бројче и да бидеме комплетни :)

Поздрав до сите и одлична утакмица имавме :)

од сега користете ја генералната тема за Кајгана фудбал, оваа ја оставивме за ајде да се соберете зошто никако не може да се договорите, па ајде да видат повеќе :)

Одлично фудбалче падна (y). Губење 5:1 па 6:5 и на крај 15:8, се изнаигравме со многу комбинации, многу промашувања, и без никакво себичење. Тие што не дојдоа а не јавија срам да им е.

Девојките срамежливи мислиш ќе се стопат ко сладолед посебно @babsyy :D .

е што е финтата со девојките сите што викаат дека срамежливи биле? :D или стварно малку се срамеле или некои откачени се в крај :icon_mrgr: трето нема......

Моментот беа девојките дефинитивно, дојдоа они и одма им правиме пресврт и серија од 8-0. :D
Важно истрчавме и предлог има да играме у медицинско овојпат, ДА СЕ НАЏЕМО НА ПОЛА ПУТА. :D
Мрзиве од Кисела Вода ништо нема да им биде ако се мрднат малце од населба :)). Ја би играл и преку недела, работниве денови али колку ќе ви одговара вас. Ако не, ќе остане пак за недела. Ај да се префрлиме на другава тема пред @llumious да фати стапот.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom