Играме фудбал - 14.07.2013 - Недела

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе дојдете?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
До утре вечер пријавувајте се од форум. Ако не бидеме доволно, ќе викнеме другари и ќе се собереме. Ајде, сите што ќе играте потврдите.
Cthulhu^
El_Matocho
aleksandarreal
acermk
NomoregameS
Boki.Mkd
@.sky
Ја ви би предложил да играме у Влае, таму може и навечер накај 8-9, сигурно ќе има место да играме, ако нема има резервен терен на 5 мин од таму :)

искрено резервниот терен е стално празен ама пазете ако паднете сте си ебале мамата ајде уште луѓе ни требаат

Да не преправаме цело време бидејќи веќе и во евент на фб стои исто и во темата ... нека седи вака како што е. Ако веќе не успее ова собирање за фудбал тогаш ќе смениме друг датум и друг терен :)

Инаку како инфо на 5 мин од теренот од Економското има 4 други терени за фудбал играње на 6 мин пешки одење :) Така да за терен ќе имаме ни требаат играчи и плус еден кој ќе донесе фудбал. :)

Голмани имате? Јас обично бранам, не дека сум добар, него дека најмалце знам да играм :ROFLMAO:

Инаку, би ве советувал да го помрднете за пола саат поназад(или некој да дојде порано да фати место), пошто многу често има дечки што играат, и скоро секад се договоараат за 6 саат. :)

Голмани имате? Јас обично бранам, не дека сум добар, него дека најмалце знам да играм :ROFLMAO:

Инаку, би ве советувал да го помрднете за пола саат поназад(или некој да дојде порано да фати место), пошто многу често има дечки што играат, и скоро секад се договоараат за 6 саат. :)

Може секако дека ни требаат :)

Инаку бидејќи добар совет ни даде Би предложил времето да биде 18:00 Бидејќи јас и Boki.Mkd Сме на 2 мин од теренот ќе го зафатиме некои 15 мин порано ... :)
--- надополнето: 12 јули 2013 во 20:29 ---
--- надополнето: 12 јули 2013 во 20:38 ---
Тетекс фан ^
@Cthulhu^
@El_Matocho
@aleksandarreal
@acermk
@NomoregameS
@Boki.Mkd
TheWhiteMamba
И јас 9 души сме

enolA ќе биде таму но ако треба место ќе игра така да ... ни требаат уште најмалку 3ца :)

Само да ве прашам сите вас

дали вас ви одговара во 18:00 часот да биде? :)

Пола саат не ми менува баш многу, океј е и 18:00. Да најдеме топка и да решиме на кој терен ќе играме.

Cthulhu^

Секако дека и мене не ми менува и на мојот другар го прашав инаку го поместивме бидејќи повеќето кои играат почнуваат од 18:00 така да јас со другар ќе дојдам порано и секако тој би требало да биде слободен терен но за сигурено да биде зафатен :) ќе дојдеме порано и онака на 2 мин сме од теренот. :)

значи да го комплетираме се ова ни се потребни уште тројца :) Ако имате некоја другар кој сака да игра викнете слободно.

Ако ви фали човек рачунајте ме и мене. Ако се соберете прв отпаѓам.

Ако ви фали човек рачунајте ме и мене. Ако се соберете прв отпаѓам.

Ни фалат нас тројца значи ти ако дојдеш ќе ни требаат уште 2ца :)
Пиши кога ќе бидеш сигурен дали ќе дојдеш и ако доаѓаш кажи и гласај во анкетата за да се знае колку ќе дојдат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom