Играме фудбал - 14.07.2013 - Недела

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе дојдете?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да се префрлиме стварно на темата у подфорумот Фудбал. А јас можам и работни денови, само да видиме прво да решиме на кој терен ќе играме.

Преку недела можам и јас ама само после 6.
Не дека ќе се игра пред 6 :LOL:

Финтата е што enolA откажа ради обврски, и јас уствари си дојдов со другарка. Девојчево вика кои се овие, не знаев шо да кажам, а и онака сум доволно голема смешка и без тоа. Па уште коа зашутирав со се сандалче, се патосираше од смеа. И некој рече, Бабси од форум? И Симона цела таква: - Што им е на овие? Дај да се тргнеме, ќе мислат манијачки сме. :ROFLMAO:

Сме требале да ја погледнеме анкетата. 13 со се Ноуморгејмс кој откажа и Бебси која не бодреше страсно :ROFLMAO: .11 сме биле.
1 заеба кој барем требаше да каже. Среќа испаднавме парен број.
Лелеле ахаахахах :oops:
Одлично фудбалче падна (y). Губење 5:1 па 6:5 и на крај 15:8, се изнаигравме со многу комбинации, многу промашувања, и без никакво себичење. Тие што не дојдоа а не јавија срам да им е.

Девојките срамежливи мислиш ќе се стопат ко сладолед посебно @babsyy :D .
Еј Кајзер, тебе не те видов! А те барав. Мислев дека си некој од тие дечките во школскиот двор :oops:
Супер изигравте иначе. (y)
Скај, ти баш испадна срце, само ја се усрамив малце поише. Нареден пат јас частам сладолед. :))))

И некој рече, Бабси од форум? И Симона цела таква: - Што им е на овие? Дај да се тргнеме, ќе мислат манијачки сме. :ROFLMAO:

Лелеле ахаахахах :oops:

Еј Кајзер, тебе не те видов! А те барав. Мислев дека си некој од тие дечките во школскиот двор :oops:
Супер изигравте иначе. (y)

Јас реков :D. Откоа дојдовте ни тргна фудбалот, така да сепак вредеше :D

Ај кога ќе договарате пак за фудбал означете ме во коментар во случај да не видам... Извежбајте малце за следен пат и не викајте девојчиња пошто така повеќе ни иде :P
babsyy ти беше таа по хеланките или другата ? :P

Добра утакмица дечки (y) Се надевам дека за следнава недела ќе се собереме истите и ќе имаме уште подобра утакмица за прв пат ова е одлично :)

Конечен резултат 15:08 :)

Поздрав до играчите со кои победивме :cool:

Се гледаме наредната недела дечки :)
--- надополнето: 14 јули 2013 во 20:53 ---
@babsyy
enolA

:icon_mrgr: Еее дечки не ги дружевме девојките ни се налутија ... :(

Не пишувај резултат, пиши само дека беше тесно :LOL:

Јас сум ЗА да играме и наредна недела, не е важно дали тука или у Центар :).

А девојчињава барем да кажеа дека се од форум, ке ги подружев јас, и онака ми седеа до гол цело време :rolleyes:

Ајде, префрлете се на генералната тема :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom