Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе што ви пречи Адриано? До лани беше најдобар играч на Интер.. даваше голови од секоја позиција.. само какви потези и дриблинзи. Да не заборавиме само какви понуди имаше тогаш Интер од некои клубови за Адриано, а тој сепак остана во Интер и изјави дека сака тука да игра до крајот на кариерата. Сега вистина е во криза, прави некои глупости но Адриано е супер играч кој брзо може да се врати во форма, зашо фудбалот не се заборава, тој има пад во формата но не заборавил да игра.Chejo напиша:Јас сум за Интер, ме нервира Адриано кој појма нема од играње, а сепак секогаш се наоѓа во првата постава.
guti si e bas ok ama emerson...e toj ne mozam da go smislamNOEL напиша:navivam za real
na zivci mi odi guti
manchester bez c.ronaldo e kako bez pola kolku i da te nervira igracot zver si eMorbidnio напиша:za manchester i ona C.Ronaldo ne mozam da go gledam ke zeam i ke pom tamu da go ubijam...
ako adriano nema pojma od igranje togas neznam koj imaChejo напиша:Јас сум за Интер, ме нервира Адриано кој појма нема од играње, а сепак секогаш се наоѓа во првата постава.
Alien_sr напиша:Za real sum i momentalno nikoj ne me nervira oti se vo dobra forma, a porano site me nerviraat koga gubaat doma 0-3 od Recreativo.