Играч од вашиот омилен тим што ве нервира (причини)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Iaquinta me nervirase i vo Udinese koga igrase...a sega pa vo Juve koga ke igra uste poveke...

ambrozini lele lele kao ke vidam deka milan gubi i go stava ovoj dibekov mi se odgleduva i futbal i se:toe:

1. Амброзини :tapp:
2. Броки
3. Калач

јас сум за арсенал... и од играчите најмногу ме нервираше пирес.. но сега кога веќе не е во арсенал можам слободно да спиам и сите си ги сакам :)

Navijam za AC Milan,i volim sve igrače,ali kad ubace Gilardina,a ostave Inzaghija na klupi...a Gilardino promaši apsolutno sve što može da promaši,otišla bi i zadavila ga:tapp:

не е, повреден е
Амброзини иако е корисен понекогаш не се поднесува

Се пензионираше бе! Ме мрзи да барам линкови, ама вистина е дека се пензионираше. Причина, и тој самиот изјави, големиот број на повреди ...

Јас навивам за Јувентус, ама кога ќе го видам Зебина, крв ми капе. :toe: Вистина човекот е сакат. Ама тоа е. Ајде сега пишете за вашите најомразени играчи од вашиот омилен тим.
DAAAAA!!!! Zebina :tapp: aman toj Kapelo zasho go donese so nego i zasho go shitnaa sea Balzaretti. Drug od Juve nemozam da zamislam shto me kurci, od segasnite, no sezonata samo shto pocna a ima mnogu novi da se dokazat...moze i ke pcujam uste nekoj do kraj na sezona :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom