Играч од вашиот омилен тим што ве нервира (причини)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
G@rfielD напиша:
Јас навивам за Јувентус, ама кога ќе го видам Зебина, крв ми капе. :toe: Вистина човекот е сакат. Ама тоа е. Ајде сега пишете за вашите најомразени играчи од вашиот омилен тим.
ќе го заборавев Легротаље. човекот е.. не знам, прича за себе :toe:

Мене порано во Манчестер ме нервираше Бекам....Фала ти Господе што го однесе у Реал...

Пизаро од Бајерн. Типот е како коњ, се прави, само фудбал не знае да игра!

Jas navivam za Arsenal ama Babtista........... mi ide da mu ja iskinam glavata kisela crnecka glupava.

Ибрахимович...неможам да го глеам...

Vlatko_Rusin напиша:
Мене највеќе ме нервира Дони. Леле колку нема врска од бранење! Да вистина е дека оваа сезона имаше фантастични интервенции ама тоа беше само во неколку натпревари. Добар голман треба секој меч да го игра со исто темпо и мотивација и да направи се што може за да не прими гол. А особено треба да ја задржи својата концентрација. Еден меч прима 1 гол од Милан следниот 7 од Манчестер! ццццц - не е ранг на голман што им е потребен на Рома пред се затоа што Рома е тим со високи цели! Дони ете може некако да издржи во Италија ама во Европа ..........
ок е тоа што го викаш ти ама пред голман сигурно рома би купиле десен бек место панучи па и еден подобар напаѓач пошо вучинич не е дораснат за да игра со тоти у напад а тавано го игра спалети лево крило.
така да јес да е дони бот ама прво нека се средат на овие позиции па после нека гледаат за голман.

Ja navivam za Liverpol potocno dusa davam za niv ali koga ke go vidam toj Zenden vo igra odma menjam programa

јас навивам за АРСЕНАЛ ,а играч кој ме нервира е АДЕБАЈОР

Aaaa.poise se...
Ambrozini,Shimic,Costacurta,Brocchi,Serginho...
Ali ubedlivo najvise me nervira Ancheloti.

Едмилсон. Човекот не знае да оди, а фудбал игра.

касано,дигнато дебело гомно

не бе какво идење чисти копачки уште у реал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom