И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Ja ke kazam

Nashe devojche otide li nadvor vo stranstvo ( makar i na odmor ) ili vo drug grad na studii se otvara ko majska ruza... ova tvrdam vo 85 % slucai ako e single otidena bez decko

Abe sum gledal nasi so brkati turci be nikakvi , sum gi gledal kako se ligavat i so Bugari mrsni da ti se zgadi ... ama doma ke izigrava kraljica Milica

Ne e ferski ... i zatoa se spustaat standardite sto rece deckoto ... i apsolutno e vo pravo

Lady:
Fala bogu sto ima nekoj da kaze kakvi se nasite Makedonki!
A kakvi se devojkite niz celiot svet ako smeam da prasam?
Sigurno SWEDEN imas doma nekoja, koja vo sreda ili cetvrtok izleguva od doma so drugarkite da e^ne nesto novo:wink:

PS: Da ne treba da nacrtam da svatis?

Да, повеќето од вас машките би прифатиле секс и со најгрдата девојка. Имате бујна фантазија, а и не ви треба посебна привлечност или чувства за да го направите тоа. Едноставно, ќе мижите и замислувате друга кога сакате нешто ново да легнете или па едноставно не сте легнале ништо долго време.
Среќа што има и исклучоци, дека ќе останев без дечко ...:podsmev:

nikogas...grdoto si e grdo bilo masko ili zensko. inaku mojata partnerka mi e najubava i mnogu ja sakam taka da ni ubavite nemaat sanski kaj mene a ne pak grdite.:back:

Свиден и Лејди, оладете.

Ja ke kazam

Nashe devojche otide li nadvor vo stranstvo ( makar i na odmor ) ili vo drug grad na studii se otvara ko majska ruza... ova tvrdam vo 85 % slucai ako e single otidena bez decko

Abe sum gledal nasi so brkati turci be nikakvi , sum gi gledal kako se ligavat i so Bugari mrsni da ti se zgadi ... ama doma ke izigrava kraljica Milica

Ne e ferski ... i zatoa se spustaat standardite sto rece deckoto ... i apsolutno e vo pravo

...a bogami i rikverc koa se vrakaat od stranstvo na poseta se interesni...ima i takvi sluchaevi...abe bog da chuva od zenska belja i od uporen maz...grdi negrdi...tra-la-la...epa opaaaaaaaa...toa...:baeh:

Дивајн еве ќе пробам да се дообјаснам уште еднаш. Сексот е нешто што ти треба на секојдневна база или еве во најлош случај еднаш-два пати неделно бидејќи нагоните варираат од личност до личност. И самата ти кажа дека нема да имаш секс со некој во кој не си заљубена. За да се заљубиш во некој сигурно ќе ти треба месец, два, шест, година дена. За тоа време нагонот си останува така (оти ако не е тогаш имаш проблем). Е сега исто така самата си кажа а и многу други дека машко треба да се потруди околу тебе така? Значи збориме тука за месеци. Е многу машки не можат да чекаат толку од разбирливи биолошки причини. Затоа се тие спремни да жртвуваат критериуми само за да го убрзаат процесот. Инаку морам да напоменам дека ја имаш таа привилегија што живееш во земја од Западен Балкан. Од моите скромни посети на европските земји од коишто ако ништо друго го фатив ноќниот живот нема машко што ќе чека толку.Еве доволно е во соседна Бугарија да отидеш не мора подалеку. Бидејќи таму таа што седи на 5 метра од тебе може да ја има уште истата вечер или во најлош случај 2-3 недели нормално ако и таа е исто така заинтересирана. А ако не биде таа ќе биде таа другата до неа. Лично јас сум бил сведок на радикални трансформации кај нашите девојки кога на еден или друга начин судбина ги навела да живеат во странство. Еве нека се изјаснат други што живеат во странство. Добро имаш став до кој си се држиш и тоа си е во ред. Ме нервираат оние коишто не карактизираат како перверзњаци, свињи, бидејки не знам сме се лепеле на се женско. Маката не натерала така кога сме опкружени со полу-фригидни, ментално импотентни девојки.
Сусаро, секако се разбираме, ти ја сфаќам поентата, а и се сложувам со тоа. Околу пуштањето кое може да трае со месеци како што кажуваш, точно е дека е долг период и дека природна појава е да се имаа таа потреба за секс, но јас кога зборувам за тоа "пуштање", мислам на некој одреден временски период на зближување, што значи дружење и подлабоко запознавање. Значи не да се има врска, па тоолку време да се натегаат партнерите. Секако тоа не го може секој и во меѓувреме ќе проба нешто по пат да легне, но ете мене лично ми е интересно и убаво тоа, па не ми било проблем да издржам да се подружам со некого пред да влезам во врска. Тоа нема врска со темава, но ете јас сум апсолутно против секс за една вечер, затоа што не го ни можам тоа. Ни води ни терај, ама тоа веќе си е мое, нали. Како и да е, расчистивме со тебе.:podsmev: :smir:

u ostanatiot razvien svet nema foliranje ... ili dava ili ne dava ... ne se preprava i ne te maltretira ... pa bila ubava bila grda isto ti se faka ... nikoj ne glumi ludilo nego si go zivee zivotot
А зошто, о зошто мислите дека ако некоја девојка не ти дава од одма, дека е препотентна убавица (макар и понеубава де) која се фолира и те малтретира намерно?

п.с. Може е малку оф топик муабетов, но си оди некако со темата де ...:podsmev:

Zatoa sto na nekoj drug surtuk ke mu dade ili veke mu dala od prva e zatoa tokmu zatoa :)

2. Makedonija nema vreme za cekanje

3. zatoa sto e nepravedno

4. zatoa sto sme 21 vek

5. zatoa sto ne sakam - e rachundjiki, procenitelki nego spontani devojki

itd

Хмм што знам... Вака од моја гледна точка, значи мужи без викање одма, сепак не се сите исти, мислам дека машките, да не биде прифаќаат секакви девојки, ќе речам дека помалку пребираат... „Во кревет сите се исти„ Ова е излезено од машка уста, не измислувам, што значи дека сепак има вистина дека поважно ви е да има негде да го пикнете, отколку да глеате кај го пикате.:toe: Али пак нагласувам, не се сите исти и си има дечки што не би се фукале со секоја ако им дошло до тоа... Тешко е да се дискутира на темава пошто кога ќе размислиш па колку што има такви машки, има и такви женски...

Па да.... doti4nata има право како машките така и женските праат.... и двата пола гледаат корист..... машките користат тоа за секс... а женцките:

СВИ ТВОИ МИЛИОНИ БИ МОГЛИ БИТИ МОИ.. тоа им е мотото коа ќе бидат со некој грд... т.е. за тоа и се со него ;)

:salut:

Zatoa sto na nekoj drug surtuk ke mu dade ili veke mu dala od prva e zatoa tokmu zatoa :)

2. Makedonija nema vreme za cekanje

3. zatoa sto e nepravedno

4. zatoa sto sme 21 vek

5. zatoa sto ne sakam - e rachundjiki, procenitelki nego spontani devojki

itd

Да де, на сите им дава-само тебе не, па лоша ти е ... е па ќе ти е, додека такви муабети правиш. Немора да значи дека е така, а ти како за сто посто точно го кажуваш ... не чини.
Туку, што е неправедно? Тоа што дотичната ќе те извиси и ќе останеш сув една вечер? Ама ајде ...
А што ако сме 21 век? Треба ли голи да се шетаме и кај ни текне сред бел ден да се е*еме? Така де ...
Тоа петтото што ти лично не сакаш е веќе друг муабет ... не ти одговараат такви девојки, сакаш какви што сакаш и точка. Јасен муабет пред кој глупаво е да стојат тие другите заклучоци и факти зошто мора секоја девојка да ти легне само на поглед ...:toe: :helou:

Draga moja

ne rekov jas na site im dava samo mene ne ... ! Ne me osprevrtuvaj te molam... ja trgam od konstatacija odma koga ja zapoznavam zenskata deka e teska kurvetina eve najiskreno ako en sum ja zapoznal pred toa ... a ona neka dokazuva posle na dela kako e ona fina i dobra . Jebiga safeti igrach sum .

2. Abe ako e edna vecer pa ajde i nekako samo da ne se tri pet ne daj boze dve nedeli ... i nema vrska do suvocha ja ako sakam ke si platam i ke si ebam i nema da si bidam suv vecerta drugo e poentata

3. 21 vek znaci deka zenaat se emancipirala i sea taa mu bara na mazot uste od prva vecer bar na zapad e taka... ako ne veruvash dojdi ke te nosam u disko posle 2 saat koa gi mava alkoholot pa da vidis sto se desava... zenata e sea lovecot ne ebe ziva sila ne i e gajle si zivee zivot MODERNO E i toa e ok. I ne e tocno deka samo ruznite napagaat i priogaat bas naprotiv ubavite devojki sega e trend da im mavaat korpi na pustachite i da si go izberat bas toj sto ne im se pusta... zamisli ni sram ni perde... I koj rece nekoj da seta gol na sred bel den ? I sto ima loso ako lugeto se ebat na sred bel den kaj im tekne ? Ti djanam samo pod sveki u misionerska go prais toa daj ne se praj ko da si od 17 vek koa ne si

I vo kontekst na temava bidejki sevo ova go nema kaj nas vo Makedonija i najgrdoto za maskite ke bide najubavo koga ima nekoja im se prepichava taka da mislam deka e on topik ako bolje se razmisli i ova

Ќе ве замолам препуцавања по ПП.

Draga moja

ne rekov jas na site im dava samo mene ne ... ! Ne me osprevrtuvaj te molam... ja trgam od konstatacija odma koga ja zapoznavam zenskata deka e teska kurvetina eve najiskreno ako en sum ja zapoznal pred toa ... a ona neka dokazuva posle na dela kako e ona fina i dobra . Jebiga safeti igrach sum .

2. Abe ako e edna vecer pa ajde i nekako samo da ne se tri pet ne daj boze dve nedeli ... i nema vrska do suvocha ja ako sakam ke si platam i ke si ebam i nema da si bidam suv vecerta drugo e poentata

3. 21 vek znaci deka zenaat se emancipirala i sea taa mu bara na mazot uste od prva vecer bar na zapad e taka... ako ne veruvash dojdi ke te nosam u disko posle 2 saat koa gi mava alkoholot pa da vidis sto se desava... zenata e sea lovecot ne ebe ziva sila ne i e gajle si zivee zivot MODERNO E i toa e ok. I ne e tocno deka samo ruznite napagaat i priogaat bas naprotiv ubavite devojki sega e trend da im mavaat korpi na pustachite i da si go izberat bas toj sto ne im se pusta... zamisli ni sram ni perde... I koj rece nekoj da seta gol na sred bel den ? I sto ima loso ako lugeto se ebat na sred bel den kaj im tekne ? Ti djanam samo pod sveki u misionerska go prais toa daj ne se praj ko da si od 17 vek koa ne si

I vo kontekst na temava bidejki sevo ova go nema kaj nas vo Makedonija i najgrdoto za maskite ke bide najubavo koga ima nekoja im se prepichava taka da mislam deka e on topik ako bolje se razmisli i ova

Во ред. Те разбирам толку колку што ти мене не ме разбираш. Твое мислење, твои желби, бујрум исполнувај си ги и живеј си така. Не си ми дома и не ми сметаш и да го правиш тоа што јас не го поштовам. Според тоа, тука може да прекинеме со препуцавања и да се задржиме САМО на темава. Со Лејди и со сите кои "те сонуваат" расправај си се приватно.
Иначе, пак дојдовме на истото ... и најгрдото за мажите е најубаво затоа што оние поубавите им се препичаваат ... продолжуваме ...:helou:

Nema vrska!!! So ne napraivte be?? Daj so das. Ne e tocno ova.Daj sledna tema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom