И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Фантом напиша:
А има и такви како мене, mRnO, Скорипио и други кои не би ебеле грда, па ако сака последна да е на светов.
Нормално, ќе се тешите дека сите жени се убави на свој посебен начин.

Некогаш таа убавина е незаменлива, ни за некоја со големи цикци. :helou:

Ова е изрека на мажите шо не может да најдет прописна женска.
Нема убавина на свој начин. Има убава женска, има грда женска. Нема средина.

Ова е изрека на мажите шо не может да најдет прописна женска.
Нема убавина на свој начин. Има убава женска, има грда женска. Нема средина.
добро де фантоме, сфативме сите дека некеш да се ебеш со грда женска и .

[Едитирано од Fortune: Избришан коментарот и сликата.]

Само едно нешто ќе кажам
Моје злато није за свако блато:smir:

a sto ke mislite ako jas vi kazam deka sum odbival veke nekolku pati... mi se pustaa na moi godini devojcinja i mozda edna dve godini postari od mene ali jas gi obivav. i gotovo.... pak sea mi tekna na ona sto poveketo go kazaa "SE E DO UMOT!!!" sto neznaci potpolno deka sum lud i deka sum mrdnat so gi odbivav....

И најгрдото за машкото е супер??? јас не би се сложила со ова,бидејки мислам дека и тие исто бираат како што ни бираме,сите машки не се исти секој е различен....

Дивајн можеби тебе не ти се допаѓа, ама Сусаро направи баш една ОБЈКТИВНА анализа на проблематиката, чиј заклучок потполно одговара на 90% од машката популација. Жал ми е ама реалноста е таа, и причините се тие, дали тебе тоа ти се допаѓало или не.

Јас не патам од тој проблем, па така да не е важно дали ми се допаѓа или не ... нека му ја мислат тие реални 90% од мажите ... :helou:

Глеам тука на форумов сите светци испаднааа хехехеехехех... пишав и во претходниот пост дека не сум за тоа дека било која за машките е супер... а за тоа дека еден вика вака едет така.. неможеме да се договориме за тоа пошо секој си има свој различен вкус. А да има и машки што небираат... али како што знам (и ова го пишав во претходниот пост) и женскиве не се свеќенца... како што ја видов сликата на Прити.. за женските НЕКОИ не сите... ако е богат и да е таков ќе има нешто.. ставам глава на трупче ако не е така :)

Не сум го прочитала до сега, затоа ...:podsmev:

Е па без цитати и многу тупење, вака накратко ќе му реплицирам на Сусаро.

Сакаш да се извадиш дека би легнал и со некоја грда, на сметка на "тешките" девојки кои ти е мака да ги освоиш или немаш пари за нив?
Затоа го избираш полесниот начин и си некаков слуга на оние другите кога и да те побараат?
Одлично.
Туку да, тука има нешто што секако го знаете ... грдите девојки (лошо звучи, сепак мора да го напишам така, па нека не се навреди никој) неможат баш да избираат многу, па секако нивната потреба за маж и секс станува толку силна да мора и самите да се понудат. Сигурно нема да си постават некои критериуми кои мора некој маж да ги исполни, дека би останале суви засекогаш, нали? Проста логика.
Всушност, добро е што има и такви, па може да е*ат сите мажи, башка без многу труд ...

Друго ... од кај тој нелогичен заклучок дека ако некои девојки те "мачат" толку долго, на крај кога ќе ги добиеш ќе ги поминуваш сите останати наведени процеси за да добиеш само една скромна мисионерска поза? Грдите девојки за да го надоместат тој недостаток на убавина, најверојатно се подобри во кревет (можеби се трудат за да добијат пак де, како што кажа погоре Свидн), но тоа апсолутно не значи дека оние поубавите се тапа, само затоа што се убави.

Без навреда, но муабетиве вриштат по некаква помош.

п.с. Имам едно прашање тука ... зошто во тој случај, не фатите за рака и ја прошетате низ луѓе некоја грда која добро ве изе*ала или ви пружала добро пушење на пример?

Дивајн еве ќе пробам да се дообјаснам уште еднаш. Сексот е нешто што ти треба на секојдневна база или еве во најлош случај еднаш-два пати неделно бидејќи нагоните варираат од личност до личност. И самата ти кажа дека нема да имаш секс со некој во кој не си заљубена. За да се заљубиш во некој сигурно ќе ти треба месец, два, шест, година дена. За тоа време нагонот си останува така (оти ако не е тогаш имаш проблем). Е сега исто така самата си кажа а и многу други дека машко треба да се потруди околу тебе така? Значи збориме тука за месеци. Е многу машки не можат да чекаат толку од разбирливи биолошки причини. Затоа се тие спремни да жртвуваат критериуми само за да го убрзаат процесот. Инаку морам да напоменам дека ја имаш таа привилегија што живееш во земја од Западен Балкан. Од моите скромни посети на европските земји од коишто ако ништо друго го фатив ноќниот живот нема машко што ќе чека толку.Еве доволно е во соседна Бугарија да отидеш не мора подалеку. Бидејќи таму таа што седи на 5 метра од тебе може да ја има уште истата вечер или во најлош случај 2-3 недели нормално ако и таа е исто така заинтересирана. А ако не биде таа ќе биде таа другата до неа. Лично јас сум бил сведок на радикални трансформации кај нашите девојки кога на еден или друга начин судбина ги навела да живеат во странство. Еве нека се изјаснат други што живеат во странство. Добро имаш став до кој си се држиш и тоа си е во ред. Ме нервираат оние коишто не карактизираат како перверзњаци, свињи, бидејки не знам сме се лепеле на се женско. Маката не натерала така кога сме опкружени со полу-фригидни, ментално импотентни девојки.

Ja ke kazam

Nashe devojche otide li nadvor vo stranstvo ( makar i na odmor ) ili vo drug grad na studii se otvara ko majska ruza... ova tvrdam vo 85 % slucai ako e single otidena bez decko

Abe sum gledal nasi so brkati turci be nikakvi , sum gi gledal kako se ligavat i so Bugari mrsni da ti se zgadi ... ama doma ke izigrava kraljica Milica

Ne e ferski ... i zatoa se spustaat standardite sto rece deckoto ... i apsolutno e vo pravo

Ja ke kazam

Nashe devojche otide li nadvor vo stranstvo ( makar i na odmor ) ili vo drug grad na studii se otvara ko majska ruza... ova tvrdam vo 85 % slucai ako e single otidena bez decko

Abe sum gledal nasi so brkati turci be nikakvi , sum gi gledal kako se ligavat i so Bugari mrsni da ti se zgadi ... ama doma ke izigrava kraljica Milica

Ne e ferski ... i zatoa se spustaat standardite sto rece deckoto ... i apsolutno e vo pravo

Fala bogu sto ima nekoj da kaze kakvi se nasite Makedonki!
A kakvi se devojkite niz celiot svet ako smeam da prasam?
Sigurno SWEDEN imas doma nekoja, koja vo sreda ili cetvrtok izleguva od doma so drugarkite da e^ne nesto novo:wink:

Slusaj Lady ...

u ostanatiot razvien svet nema foliranje ... ili dava ili ne dava ... ne se preprava i ne te maltretira ... pa bila ubava bila grda isto ti se faka ... nikoj ne glumi ludilo nego si go zivee zivotot

Inace posto gledam deka si totalno zainteresirana za mene imam edna dobra i edna losa vest za tebe

eve prvo dobrata ke te oraspolozam single sum , losha vest ne sakam polufrigidni isfrustrirani devojki posebno na zalez na karierata .

Pozdrav

Slusaj Lady ...

u ostanatiot razvien svet nema foliranje ... ili dava ili ne dava ... ne se preprava i ne te maltretira ... pa bila ubava bila grda isto ti se faka ... nikoj ne glumi ludilo nego si go zivee zivotot

Inace posto gledam deka si totalno zainteresirana za mene imam edna dobra i edna losa vest za tebe

eve prvo dobrata ke te oraspolozam single sum , losha vest ne sakam polufrigidni isfrustrirani devojki posebno na zalez na karierata .

Pozdrav

:pos2: :pos2: :pos2:
Repliciram i na drugi forumdzii, kulturno si debatirame, bez vakvi sranja od zaklucoci...
Polufrigidnite isfrustrirani devojki na zalezot na svojata kariera naogaat silni macho - manovci koi znaat kako da gi izlecat.....Pffffff
Forumov mene ne mi e izlez kako sto gledam tebe, da najdam nekoj, oti ne sum sungle....END

:pos2: :pos2: :pos2:
Repliciram i na drugi forumdzii, kulturno si debatirame, bez vakvi sranja od zaklucoci...
Polufrigidnite isfrustrirani devojki na zalezot na svojata kariera naogaat silni macho - manovci koi znaat kako da gi izlecat.....Pffffff
Forumov mene ne mi e izlez kako sto gledam tebe, da najdam nekoj, oti ne sum sungle....END

A ke bidesh malce ljubezna pa ke me olabavish a ?

Sto se dokazuvash ko prle pred magare deka ne si single ?

KOj uopste te prasa toa ? Daj repliciraj na temata ako imas nesto da kazesh a tvojata opsesija kon mene za zal ke ostane samo pusta zelba devojacka...

Ovaa tema e za legnuvanje na ruzni zenski i dali bi odbile maskite kaj se naogas ti vo ova ko sto znam ne si masko ... znaci ostanuva vtorata opcija pa mozes da gi spodelis tvoite iskustva tuka

Poveli izjasni se na temata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom